Created on Tuesday, 27 Jan 2015 11:37:44

La 13a edició de la festa de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació es vesteix de blaugrana i s’identifica amb els valors del club català. 

L'edició d’enguany tindrà lloc a una ubicació emblemàtica: les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, el dia 28 de maig i la temàtica central d’aquesta edició serà el BIG DATA.

El Futbol Club Barcelona és més que un club i amb la voluntat d’identificar els valors del club amb FIB Alumni, es presenta una 13a Festibity en un espai ple d’història, personalitat i significat. El respecte, l'esforç, l'ambició, el treball en equip i la humilitat són els cinc principals valors que descriuen l'esperit del FC Barcelona i amb els quals FIB Alumni se sent completament identificat. Els fibbers, com els esportistes d’elit del club català, treballen amb respecte a la seva professió i companys; juguen cada partit de la seva carrera treballant dur i amb esforç; els seus objectius són ambiciosos i saben que les seves fites només s’aconsegueixen coordinant un bon treball en equip, on el reconeixement de l’altre i les seves aptituds amb tota humilitat els portaran a guanyar els títols que es proposin.

El Hall Tribuna és d’un dels espais singulars del club blaugrana, en el cor del Camp Nou, pensat per a grans esdeveniments. La Festibity començarà a l’Auditori Graderia on tindrà lloc l’acte i lliurament de premis, per seguir amb el sopar còctel al Hall Tribuna. Es tracta d’un seguit d’instal·lacions úniques amb un toc blaugrana distintiu i amb unes característiques que fan d’aquests espais un marc sofisticat i únic a la ciutat, per a celebracions d’envergadura.

Es preveu l’assistència de més de 500 persones, igualant les xifres de l’any passat. El tema central de la Festibity serà el BIG DATA, una de las disciplines de les Tecnologies de la Informació dedicada a les dades massives i que ocupa totes les activitats relacionades a manipular grans conjunts de dades: captura, emmagatzematge, cerca, compartició, anàlisi i visualització de dades. La 13a Festibity girarà al voltant d’aquest tema i comptarà amb experts per debatre’l. Serà una festa com cada any, que combinarà el networking, la reflexió i la diversió.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02