Created on Wednesday, 26 Apr 2023 10:49:35

Article facilitat per Ackcent

  • Ackcent ha estat recentment a Boston i a San Francisco on ha tingut trobades amb les principals universitats i empreses.

Ackcent ha estat recentment a Boston i a San Francisco on ha tingut trobades amb les principals universitats i empreses en el camp de la intel·ligència artificial, amb l'objectiu de veure, de primera mà, el seu estat de l'art i analitzar el seu paper i el seu impacte en el camp de la ciberseguretat. L'interès d'Ackcent radica en l'aplicabilitat de models d'aprenentatge en l'anàlisi i la detecció d'amenaces de seguretat per millorar les capacitats dels serveis d'operacions de seguretat. De totes les trobades, destaquen la visita al MIT de Boston i les trobades amb els directius d'algunes de les empreses de ciberseguretat més innovadores de la regió de San Francisco, amb les que Ackcent ha iniciat converses per esdevenir partners en l'ús de la seva tecnologia.

 

Ackcent ha estado recientemente en Boston y en San Francisco, donde ha tenido encuentros con las principales universidades y empresas en el campo de la Inteligencia Artificial, con el objetivo de ver, de primera mano, su estado del arte y analizar su papel y su potencial impacto en el campo de la ciberseguridad. El interés de Ackcent radica en la aplicabilidad de modelos de aprendizaje en el análisis y la detección de amenazas de seguridad para mejorar las capacidades de los servicios de operaciones de seguridad. De todos los encuentros, destacan la visita al MIT de Boston y los encuentros con directivos de algunas de las empresas de ciberseguridad más innovadoras de la región de San Francisco, empresas con las que Ackcent ha iniciado conversaciones para convertirse en partners en el uso de su tecnología.Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02