Created on Wednesday, 26 Apr 2023 11:47:16

Article facilitat per IThinkUPC

IThinkUPC ha aconseguit la competència d'Amazon Web Services (AWS) per al sector educatiu. Aquesta designació reconeix la seva competència tècnica en la creació de solucions que donen suport a les càrregues de feina crítiques dels nostres clients d’educació primària, secundària, superior i investigació, així com d’empreses “EdTech”.

AWS ofereix solucions escalables, flexibles i rendibles per a tota mena d’organitzacions. Per donar suport a la integració i la implementació fluïdes d’aquestes solucions, AWS ha creat el Programa de competències d'AWS per ajudar els clients a identificar socis d’AWS amb una gran experiència i coneixements en sectors concrets i en solucions específiques.

L’obtenció de la competència en educació d’AWS els distingeix com a soci d’AWS que ha garantit l’èxit comprovat dels clients en proporcionar solucions especialitzades alineades amb les millors pràctiques d’arquitectura d’AWS per donar suport a l’experiència acadèmica de professorat i alumnat i/o millorar les necessitats operatives dels administradors. Per rebre la designació, els socis d’AWS han de tenir una àmplia experiència en AWS i sotmetre’s a una avaluació de la seguretat, el rendiment i la confiabilitat de les seves solucions.

A IThinkUPC fan servir AWS per allotjar les plataformes d’eLearning dels nostres clients, basades en Moodle, en un entorn segur, escalable i flexible que dona solució tant a les seves necessitats actuals com a les futures innovacions.

La seva experiència de més de 25 anys amb plataformes Moodle de gran volum, juntament amb el nostre coneixement en arquitectura i gestió de serveis AWS, els hi permet oferir uns serveis especialitzats i adaptats a les possibles necessitats de cada organització.

Els seus acords amb Moodle i AWS han permès que es transformin en l’empresa de referència a Espanya en la implantació d’aquesta plataforma d’eLearning, tal com reflecteix el seu important creixement del nombre de clients en tots els sectors i el fet de ser actualment l’única empresa a Espanya que té el seu servei de plataforma Moodle Workplace (SaaS) al núvol validat directament per AWS.

A través de Talents by IThinkUPC, la seva línia de negoci experta a ajudar les organitzacions a impulsar el talent de les persones, han triplicat la nostra xifra de negoci en els últims quatre anys en l’àmbit de les plataformes de formació i de gestió del talent.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02