Created on Wednesday, 26 Apr 2023 11:56:33

Article facilitat per SEIDOR

  • 75 programadors i programadores participants van competir per fer-se amb una de les 3 primeres posicions durant 3 hores

Més de 75 nois i noies de quatre centres educatius de la comarca de Osona, a Catalunya, han participat en la primera edició del Codefest, una competició de programació organitzada per OsonaTicTalent amb el suport de Creacció. Tres hores de codi i competitivitat acompanyades de música, premis, empreses de tecnologia a la recerca de talent i joves programadors/es.

Codefest és un esdeveniment que vol fer visible la qualitat de la Formació Personal en l'àmbit de la tecnologia i que es va evidenciar amb el gran nivell que van mostrar els 75 programadors i programadores participants, que durant 3 hores van competir per fer-se amb una de les 3 primeres posicions.

D’aquesta manera, i indirectament, la iniciativa pretén motivar un augment en les matrícules per aquestes opcions acadèmiques i afavorir el desenvolupament de talent tecnològic a la comarca d’Osona, a Catalunya.

Els nois i noies van haver de fer front a 12 reptes de codi i resoldre’n el major nombre possible en el temps disponible. Els equips participants, formats per tres persones per equip, provenien dels quatre centres educatius d’FP que ofereixen cicles de grau superior en l’àmbit tecnològic a la comarca i membres d’OsonaTicTalent: l’Escorial de Vic, la Salle de Manlleu, el Cirviànum de Torelló i Teknos de Vic.

Els tres equips guanyadors han estat “Logic Legends” de la Salle de Manlleu, “Teknos 1” de Teknos de Vic i “VDLC” de la Salle de Manlleu.

L’acte ha comptat amb la presència d’empreses del sector, exestudiants de cicles i la dinamització de Xènia Casado.

Aquesta iniciativa sorgeix d’OsonaTICTalent, un espai de treball i col·laboració entre el món educatiu i empreses de la comarca compromeses amb el desenvolupament de nou talent tecnològic i que compta amb el suport tècnic de Creacció. Actualment, l’integren quatre centres educatius i més de 15 empreses d’Osona.Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02