Created on Friday, 05 May 2023 13:37:40
  • La tecnologia al núvol ja arriba al 70% de les grans companyies i es preveu que la inversió en el sistema augmenti de forma exponencial els pròxims anys.
  • El 10 de maig a les 18.30 h a l’EEBE pels partners del Club Festibity 22-23 i CIOS.cat

Des de la seva aparició, el núvol és una de les tecnologies que més s'està aplicant en l'entorn empresarial, i suposa una nova forma de consumir serveis. A hores d’ara el seu ús es dona en grans corporacions, on fins al 70% l'aplica en la seva operativa, mentre que en el cas de les petites empreses la xifra es troba en el 30%.

El pas cap al cloud millora l’eficiència i la productivitat a l’empresa, agilitza processos i modernitza l’àrea TI, però encara hi ha dificultats per desplegar tot el potencial del núvol. El mercat actual es divideix entre serveis gestionats, i altres núvols núvols públics i privats. La tendència marca un punt cap al núvol híbrid, una combinació dels avantatges entre el públic i el privat.

És en aquest context on dins del cicle d’activitats del Club Festibity, el 10 de maig tindrà lloc una jornada de debat i networking amb la celebració de la 3a edició de l’ADNTIC en col·laboració amb CIOs.cat sobre les Tendències Cloud per estudiar el context actual i cap a on es dirigeix.

L’esdeveniment organitzat i promogut pel Club Festibity, projecte de la Facultat d’Informàtica de Barcelona i FIB Alumni, i CIOS.cat amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya, va néixer amb la voluntat de debatre sobre els reptes, dificultats, oportunitats, i reflexionar sobre una temàtica concreta amb diferents professionals TIC, en aquesta ocasió les Tendències Cloud, on parlarem de la situació present i les expectatives de futur de la tecnologia del núvol.

 

L’acte comptarà amb experts CIOS d’empreses de l’ecosistema empresarial i universitari:

 

El 3r ADNTIC comptarà amb el tancament institucional del Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén, així com de la presència de la presidenta FIB Alumni, Mireia Ollé i el degà de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, Josep Fernández Ruzafa.

L’acte compta amb els patrocinadors del Club Festibity 22-23

  • Patrocinadors PREMIUM: Accenture, Ackcent, IBM, Inetum, IPM, NNT Data, Salesforce i T-Systems.
  • Patrocinadors CORPORATE: Capgemini, Carver, DXC, Econocom, IThinkUPC, Mediacloud, Minsait by Indra, NAE, NetApp, Seidor, Seidor Opentrends i Telefónica.
  • Amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Treball, secretaria de Polítiques Digitals i l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació sobre l’acte: https://festibity.com/2023/ADNTIC-2023

 

Descarrega la NdP: Tendències Cloud: 3r ADNTIC+CIOS.catComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02