Created on Monday, 24 Jul 2023 11:30:50
  • El Club Festibity i The Ricky Rubio Foundation impulsen una trobada exclusiva per parlar de tecnologia amb propòsit.
  • L’acte s’ha celebrat aquest 20 de juliol al Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Reflexionar sobre el paper que exerceix la tecnologia i el seu impacte social en un món cada vegada més digitalitzat és fonamental per a millorar la qualitat de vida de les persones. Aquesta visió la comparteix The Ricky Rubio Foundation, un projecte que ens ha presentat aquest passat 20 de juliol el seu fundador, el jugador de bàsquet als Cleveland Cavaliers de la NBA, Ricky Rubio durant una trobada exclusiva amb els patrocinadors del Club Festibity.

El jugador, apassionat de la tecnologia, va crear la seva pròpia Fundació amb l’objectiu d’ajudar a nens sense recursos i discapacitats mitjançant la tecnologia per lluitar contra malalties com el càncer, fent seu el missatge Tecnologia amb propòsit, temàtica de la 20a edició de la Festibity.

La trobada iniciada per Maria-Ribera Sancho, manager of Education and Training al Barcelona Supercomputing Center, ha tingut lloc a la Sala de Juntes del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, on més d’una quarantena de persones han assistit presencialment. A  la taula principal s’hi han unit Daniel Crespo, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Josep Fernández Ruzafa, degà de la Facultat d’Informàtica de Barcelona i Mireia Ollé, presidenta de FIB Alumni.

La iniciativa d’aquesta trobada tractava sobre reflexionar més enllà de la simple innovació i connectivitat que ofereix la tecnologia, i considerar la seva capacitat per a transformar vides, trencar barreres i promouré la inclusió per poder construir un món en el qual cada individu tingui l’oportunitat d’aconseguir el seu màxim potencial.

Durant la conversa amb Ricky Rubio hem conegut els principals projectes que duen a terme des de la Fundació, l’estreta relació entre esport, salut i tecnologia. El punt fort de l’acte ha estat el torn participatiu, on els assistents han tingut l’opció de poder preguntar i conversar directament amb Ricky Rubio.

S’ha parlat d’altres temes com valors, confiança, equips, talent i esforç. L’acte ha acabat amb l’entrega d’un xec solidari per valor de 3.000€ en nom de tots els socis de FIB Alumni de la mà de la seva presidenta, Mireia Ollé i el degà de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, recollit pel mateix Ricky Rubio.

La trobada ha estat organitzada gràcies als patrocinadors del Club Festibity 23/24.

Patrocinadors PREMIUM: Accenture, Ackcent, IBM, Inetum, IPM, NTT Data, Salesforce i T-Systems.

Patrocinadors CORPORATE: Aktios, Capgemini, Caixabank Tech, Carver, DesideDatum, DXC, Econocom, HPE, IThinkUPC, Minsait by Indra, NetApp, Seidor i Sopra Steria.

Amb la col·laboració del Departament de Presidència, secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital, i l’Ajuntament de Barcelona.

 Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02