Created on Thursday, 21 Sep 2023 14:36:28

Article faciltat per: Ackcent Cybersecurity

 

Ackcent Cybersecurity reconeguda com una de les 40 empreses principals de seguretat MDR (Gestió de Detecció i Resposta) a tenir en compte a escala internacional segons el mitjà de comunicació MSSP Alert.

Aquest reconeixement subratlla el posicionament d'Ackcent com a proveïdor global de solucions MDR per a la gestió de la ciberseguretat dels seus clients en un entorn digital en constant canvi. Segons el mitjà, Ackcent es posiciona en el top 40 dels més de 600 proveïdors analitzats. MSSP Alert destaca entre d'altres, la cobertura de serveis des d'una perspectiva geogràfica, vertical i nivell de capacitats per a trobar-se en el top mundial de proveïdors

-------------------

 

Ackcent Cybersecurity en el top mundial de las 40 Empresas Líderes en MDR según MSSP Alert.Ackcent Cybersecurity reconocida como una de las 40 empresas principales de seguridad MDR (Gestión de Detección y Respuesta) a tener en cuenta a nivel internacional, según el medio de comunicación MSSP Alert.

Este reconocimiento subraya el posicionamiento de Ackcent como proveedor global de soluciones MDR para la gestión de la ciberseguridad de sus clientes en un entorno digital en constante cambio. Según el medio, Ackcent se posiciona en el top 40 de los más de 600 proveedores analizados. MSSP Alert destaca, entre otros, la cobertura de servicios desde una perspectiva geográfica, vertical y a nivel de capacidades para encontrarse en el top mundial de proveedores.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02