Created on Wednesday, 31 Jan 2024 11:09:36

 

#TalentTIC - Fermín Sánchez

Llicenciat i doctor en informàtica, a més de Graduat en Electrònica Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC). FIBer.

 

PERFIL ACADÈMIC

Figura clau al Departament d’Arquitectura de Computadors de la UPC. Al llarg d'una carrera dilatada de gairebé 35 anys com a docent a la FIB ha contribuït de manera molt significativa a impulsar la formació dels estudiants d'informàtica al nostre país. Una empremta inesborrable com a expert en informàtica i defensor de la sostenibilitat en la tecnologia educativa.

Ha publicat més de cent treballs relacionats amb les seves àrees de recerca i ha participat com a revisor a diversos congressos i revistes a nivell nacional i internacional. Actualment, es troba treballant a les àrees d'educació per al desenvolupament sostenible, innovació en educació superior i neuroeducació.

 

COL·LABORACIONS

Molt actiu a nivell de col·laboracions. Membre de l’equip organitzador de la Festibity des dels seus inicis. A més, ha assumit rols destacats en diverses organitzacions, com ara la coordinació del programa UPC-Reutilitza, ser membre d'AENUI, vicepresident de l'ONG TxT (Tecnologia per a Tothom) des del 2013, i formar part de la junta directiva de Cercle Fiber-FIB Alumni des del 2002. Amb gran afició per la música.

 

RECONEIXEMENTS

Premi Nacional d'Informàtica Ramón Llull  2023 pel seu treball sobre les competències professionals del grau en enginyeria informàtica, i participació en l'elaboració de currículums internacionals, així com la seva tasca de coordinació i creació de xarxes i grups docents, a més del premi a la qualitat i la innovació docent dels Premis AENUI 2017, entre d’altres.

 

Enllaç vídeo Premis Nacional d'Informàtica Ramón Llull 2023: youtu.be/KAxzz0QjQrk

 

#TalentTIC - Fermín Sánchez

Licenciado y doctor en informática, además de Graduado en Electrónica Industrial por la Universidad Politécnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC). FIBer

 

PERFIL ACADÉMICO

Figura clave en el Departamento de Arquitectura de Computadores de la UPC. A lo largo de una carrera dilatada de casi 35 años como docente en la FIB ha contribuido de forma muy significativa a impulsar la formación de los estudiantes de informática en nuestro país. Una impronta imborrable como experto en informática y defensor de la sostenibilidad en la tecnología educativa.

Ha publicado más de cien trabajos relacionados con sus áreas de investigación y ha participado como revisor en diversos congresos y revistas a nivel nacional e internacional. Actualmente, se encuentra trabajando en las áreas de educación para el desarrollo sostenible, innovación en educación superior y neuroeducación.

 

COLABORACIONES

Muy activo a nivel de colaboraciones. Miembro del equipo organizador de la Festibity desde sus inicios. Además, ha asumido roles destacados en diversas organizaciones, como la coordinación del programa UPC-Reutilitza, ser miembro de AENUI, vicepresidente de la ONG TxT (Tecnología para Todos) desde 2013, y formar parte de la junta directiva de Círculo Fiber-FIB Alumni desde 2002. Con gran afición por la música.

 

RECONOCIMIENTOS

Premio Nacional de Informática Ramón Llull 2023 por su trabajo sobre las competencias profesionales del grado en ingeniería informática, y participación en la elaboración de currículums internacionales, así como su labor de coordinación y creación de redes y grupos docentes, además del premio a la calidad y la innovación docente de los Premios AENUI 2017, entre otros.

 

Enlace vídeo Premio Nacional de Informática Ramón Llull 2023. youtu.be/KAxzz0QjQrkComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02