Created on Wednesday, 28 Feb 2024 16:15:51

 

#TalentTIC de les empreses catalanes al Mobile World Congress 2024

La destacada presència de Catalunya al Mobile World Congress (MWC) 2024 i el seu esdeveniment complementari, el 4YFN, ha marcat una fita històrica amb una participació rècord de 360 empreses catalanes, evidenciant un augment del 8,1% respecte a l'any anterior .

Dins d’aquest panorama, la Generalitat de Catalunya ha acollit 107 d'aquestes empreses als seus espais designats, experimentant un creixement notable del 2%. Aquest suport actiu per part de l'administració no només ressalta el suport continu a l’ecosistema empresarial català, sinó també el ferm compromís amb el paper crucial de la tecnologia i la innovació en el desenvolupament econòmic sostenible.

Al MWC 2024,  s’ha destacat la participació de 69 empreses i entitats amb stands innovadors, mentre que 291 startups més han aportat la seva visió i creativitat a la 10a edició del 4YFN. Aquest desplegament consolida la reputació de Catalunya com un epicentre dinàmic per a la creativitat empresarial i la innovació disruptiva.

El MWC, reconegut com el congrés tecnològic més important del món, ha brindat una plataforma global per exhibir les avantguardes catalanes. Aquest any, 45 corporacions, entre les quals hi ha noms destacats com Microsoft, Samsung, Accenture, entre d'altres, participen activament a l'Open Innovation Challenge, trobada internacional B2B entre tots els agents de l’ecosistema d’innovació, presentant desafiaments tecnològics i facilitant la col·laboració entre startups i empreses consolidades.

Sota el lema 'Catalunya: modelant el futur amb la supercomputació', l'estand de la Generalitat al MWC 2024 ha capturat l'atenció dels assistents en oferir una proposta única i humanística al bell mig de l'entorn altament tecnològic del congrés. Aquest enfocament posa en relleu la rellevància i el potencial transformador de la supercomputació per abordar desafiaments globals i construir una societat futura més humanitzada i sostenible.

Aquesta iniciativa projecta la posició de lideratge de Catalunya com un hub tecnològic destacat. Catalunya, en aconseguir no només una participació històrica a l'MWC, sinó també en consolidar la seva posició com a líder tecnològic global, demostra la seva capacitat innovadora i la seva visió de futur en un món cada cop més impulsat per la tecnologia.

 

#TalentTIC de las empresas catalanas en el Mobile World Congress 2024

La destacada presencia de Catalunya en el Mobile World Congress (MWC) 2024 y su evento complementario, el 4YFN, ha marcado un hito histórico con una participación récord de 360 empresas catalanas, evidenciando un aumento del 8,1% respecto al año anterior.

Dentro de este panorama, la Generalitat de Catalunya ha acogido a 107 de estas empresas en sus espacios designados, experimentando un crecimiento notable del 2%. Este soporte activo por parte de la administración no sólo resalta el apoyo continuo al ecosistema empresarial catalán, sino también el firme compromiso con el papel crucial de la tecnología y la innovación en el desarrollo económico sostenible.

En el MWC 2024, se ha destacado la participación de 69 empresas y entidades con stands innovadores, mientras que otras 291 startups han aportado su visión y creatividad a la 10ª edición del 4YFN. Este despliegue consolida la reputación de Catalunya como un epicentro dinámico para la creatividad empresarial y la innovación disruptiva.

El MWC, reconocido como el mayor congreso tecnológico del mundo, ha brindado una plataforma global para exhibir las vanguardias catalanas. Este año, 45 corporaciones, entre las que hay nombres destacados como Microsoft, Samsung, Accenture, entre otras, participan activamente en el Open Innovation Challenge, encuentro internacional B2B entre todos los agentes del ecosistema de innovación, presentando desafíos tecnológicos y facilitando la colaboración entre startups y empresas consolidadas.

Bajo el lema 'Catalunya: modelando el futuro con la supercomputación', el stand de la Generalitat en el MWC 2024 ha capturado la atención de los asistentes al ofrecer una propuesta única y humanística en medio del entorno altamente tecnológico del congreso. Este enfoque pone de relieve la relevancia y el potencial transformador de la supercomputación para abordar desafíos globales y construir una sociedad futura más humanizada y sostenible.

Esta iniciativa proyecta la posición de liderazgo de Catalunya como un destacado hub tecnológico. Catalunya, al conseguir no sólo una participación histórica en el MWC, sino también en consolidar su posición como líder tecnológico global, demuestra su capacidad innovadora y su visión de futuro en un mundo cada vez más impulsado por la tecnología.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02