Created on Wednesday, 27 Mar 2024 11:21:59

 

#TalentTIC amb Ignasi Terraza

El passat 21 de març, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) va atorgar el títol de Doctor Honoris Causa al pianista de jazz i fiber Ignasi Terraza, en reconeixement a la seva destacada carrera musical i el seu compromís amb la inclusió digital, sent el primer cec en graduar-se en Informàtica a Espanya per la FIB.

En la cerimònia, que va tenir lloc a l’Auditori ONCE de Barcelona, Terraza va destacar el paper fonamental de la tecnologia en la millora de l'autonomia de les persones amb discapacitat visual, subratllant com la informàtica s'ha convertit en una eina essencial a les seves vides. El seu compromís amb la inclusió digital i la seva capacitat per inspirar altres persones a superar barreres van ser elogiats pel padrí de l'esdeveniment, el professor Jordi Cortadella, i el rector de la UPC, Daniel Crespo.

A més dels seus èxits acadèmics i el seu compromís amb la inclusió, Terraza ha deixat una marca al món artístic. Recentment, va participar a la 20a edició de la Festibity, on va captivar el públic amb una actuació meravellosa, demostrant el seu talent excepcional i la seva passió per la música.

Aquest reconeixement no sols celebra els èxits individuals d'Ignasi Terraza, sinó que també destaca la fusió entre la música i la tecnologia, que li ha permès explorar nous horitzons i expandir la seva creativitat de maneres inimaginables. Gràcies a l'ús d'eines digitals, ha pogut transcendir les limitacions físiques i portar el seu art a audiències de tot el món. La tecnologia no només li ha brindat oportunitats per expressar-se de manera més innovadora i eficaç, sinó que també li ha permès connectar amb altres músics i seguidors de maneres que abans no haurien estat possibles. En aquest sentit, la integració de la tecnologia en el seu procés creatiu ha estat fonamental per al seu creixement com a artista i per a l'expansió del seu impacte en el món de la música.

Vídeo de l'acte d'investidura

Entrevista a Ignasi Terraza (en el canal Youtube de la UPC)

 

#TalentTIC con Ignasi Terraza

 

El pasado 21 de marzo, la Universidad Politécnica de Cataluña (UPC) otorgó el título de Doctor Honoris Causa al pianista de jazz y fiber Ignasi Terraza, en reconocimiento a su destacada carrera musical y su compromiso con la inclusión digital, siendo el primer ciego en graduarse en Informática en España por la FIB.

En la ceremonia, que tuvo lugar en el Auditorio ONCE de Barcelona, Terraza destacó el papel fundamental de la tecnología en la mejora de la autonomía de las personas con discapacidad visual, subrayando cómo la informática se ha convertido en una herramienta esencial en sus vidas. Su compromiso con la inclusión digital y su capacidad para inspirar a otras personas a superar barreras fueron elogiados por el padrino del evento, el profesor Jordi Cortadella, y el rector de la UPC, Daniel Crespo.

Además de sus logros académicos y su compromiso con la inclusión, Terraza ha dejado una marca en el mundo artístico. Recientemente, participó en la 20ª edición de la Festibity, donde cautivó al público con una actuación maravillosa, demostrando su talento excepcional y su pasión por la música.

Este reconocimiento no sólo celebra los logros individuales de Ignasi Terraza, sino que también destaca la fusión entre la música y la tecnología, que le ha permitido explorar nuevos horizontes y expandir su creatividad de formas inimaginables. Gracias al uso de herramientas digitales, ha podido trascender las limitaciones físicas y llevar su arte a audiencias de todo el mundo. La tecnología no sólo le ha brindado oportunidades para expresarse de manera más innovadora y eficaz, sino que también le ha permitido conectar con otros músicos y seguidores de formas que antes no hubieran sido posibles. En este sentido, la integración de la tecnología en su proceso creativo ha sido fundamental para su crecimiento como artista y para la expansión de su impacto en el mundo de la música.

Vídeo del acto de investidura

Entrevista a Ignasi Terraza (en el canal Youtube de la UPC)Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02