Created on Tuesday, 30 Apr 2024 10:39:18

 

#TalentTIC amb Núria Castell

En el marc de la 1ª Jornada Nacional de Dones a Enginyeria Informàtica, celebrada el 25 d'abril amb motiu del Dia Internacional de les Noies a les TIC, Núria Castell Ariño ha estat premiada amb el Premi 'Ángela Ruiz Robles'.

Reconeguda per la seva destacada carrera i activisme a favor de l'equitat de gènere a l'Enginyeria Informàtica, és enginyera informàtica i professora universitària, especialista en processament de llenguatge natural, ex-degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona.

L'esdeveniment, afavorit pel Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) i el Consell de Col·legis Professionals d'Enginyeria Informàtica d'Espanya (CCII), va comptar amb la participació de figures destacades de l'àmbit.

El lliurament del premi va anar a càrrec de Karina Gibert i Davinia Bono, directora d'Igualtat i de l'Institut de les Dones de la Comunitat Valenciana, respectivament. Núria Castell, reconeguda per la seva destacada carrera i activisme a favor de l'equitat de gènere a l'Enginyeria Informàtica, va expressar la seva gratitud per aquest guardó.

Més informació: https://www.fib.upc.edu/ca/la-fib/la-facultat/premis-i-reconeixements/nu...

 

#TalentTIC con Núria Castell

En el marco de la 1ª Jornada Nacional de Mujeres en Ingeniería Informática, celebrada el 25 de abril con motivo del Día Internacional de las Chicas en las TIC, Núria Castell Ariño ha sido premiada con el Premio 'Ángela Ruiz Robles'.

Reconocida por su destacada carrera y activismo a favor de la equidad de género en la Ingeniería Informática, es ingeniera informática y profesora universitaria, especialista en procesamiento de lenguaje natural, ex-decana de la Facultad de Informática de Barcelona.

El evento, favorecido por el Colegio Oficial de Ingeniería Informática de la Comunidad Valenciana (COIICV) y el Consejo de Colegios Profesionales de Ingeniería Informática de España (CCII), contó con la participación de figuras destacadas de ámbito.

La entrega del premio corrió a cargo de Karina Gibert y Davinia Bono, directora de Igualdad y del Instituto de las Mujeres de la Comunitat Valenciana, respectivamente. Núria Castell, reconocida por su destacada carrera y activismo a favor de la equidad de género en la Ingeniería Informática, expresó su gratitud por este galardón.

Más información: https://www.fib.upc.edu/ca/la-fib/la-facultat/premis-i-reconeixements/nu...Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02