Created on Tuesday, 31 Mar 2015 10:20:30

Ana Garcia Marín és una de les poques dones emprenedores al sector de les noves tecnologies. Però no li dediquem aquest espai per això si no pels 20 anys com a consultora en el sector que l’han dotat d’una perspectiva prou particular. E-tic Sistemes és el seu gran projecte, n’és sòcia des del 2009 junt a la Leonor Pineda. El nom de l’empresa és una mica provocador, un joc de paraules entre tecnologia i ètica per una consultoria en un sector que tantes vegades resulta qüestionat. Les TIC, que estan destinades a ser transgressores i, fins i tot, a fer alguns “enemics”, són potser massa transgressores? I les persones que hi ha al darrere?

A l’Anna García no l’espanta ser transgressora, aposta pel risc, com bé diu ella “fem nostres els reptes dels nostres clients”. Aposta per la creativitat i la innovació, per arribar més enllà. Un bon exemple del seu èxit és Diagnòstic Grífols, el client d’E-tic que va guanyar la menció a la Iniciativa TIC a la darrera edició de Festibity (2014). Diagnòstic Grífols va ser triat per la seva capacitat d’afrontar els handicaps de la internacionalització en el desenvolupament de software especialitzat.

Però no es tracta només d’evolució des d’un en punt de vista informàtic, a E-tic aposten pel talent, per la integració, perquè no calgui parlar de persones en perill d’exclusió, per la igualtat d’oportunitats. Aposten per les persones, perquè al cap i a la fi, son elles les que marquen la diferència. I sobre l’edició d’enguany, què té a dir la sòcia d’E-tic? S’ha sentit tantes vegades dir que la informació és poder que quasi s’ha convertit una frase buida. Certa sí, però com s’aplica realment? L’Anna fa el paral·lelisme amb el Big Data, és una oportunitat, diu. És amb aquesta tecnologia que les empreses poden transformar la informació en eines de millora i ser més productives. I això és el que converteix la informació en poder.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02