Created on Wednesday, 29 May 2024 11:26:00

 

El talent digital, iTalent d'aquest mes, és per a uns estudiants de la UPC, que han creat un coet que competirà als Estats Units.

L'equip Cosmic Research integrat per Alba Badia (coordinadora),Abimael Campillo Simón, Antonio Estrela Zolochevsky, Arnau Pena Sapena, Aleix Ribas Torras, Sergi Pena Sapena, Javier Salmerón Rodríguez, Pablo Torres Rubio i Alfred Valentín Bárez, de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la Universitat Politècnica de Catalunya-Barcelona Tech (UPC), han fet història. El seu coet estratosfèric LUCID viatjarà a Nou Mèxic per a competir en la Spaceport America Cup en la categoria màxima dels 9 km, amb un motor de combustible sòlid comercial.

La Spaceport America Cup és el congrés i la competició anual de coets universitaris més important del món, en què participen més de 1.700 estudiants. El lloc on es desenvolupa la competició és mític. Es tracta del Spaceport America, la primera base de llançament de coets comercials del món, situada entre les ciutats de Les Creus i Truth or Consequences i que ara usen empreses de reconegut prestigi com Virgin Galagtic i Blue Origin.

Per a l'associació Cosmic Research de la ESEIAAT de la UPC, l'associació universitària de coets més activa i prolífica del país, el fet d'haver estat elegits ja és un gran triomf.

Més informació:

https://www.lavanguardia.com/launi/20240528/9681205/cohete-creado-terrassa-alumnos-upc-competira-estados-unidos.html

 

El talento digital, iTalent de este mes, es para unos estudiantes de la UPC, que han creado un cohete que competirá en Estados Unidos.

El equipo Cosmic Research integrado por Alba Badia (coordinadora), Abimael Campillo Simón, Antonio Estrela Zolochevsky, Arnau Pena Sapena, Aleix Ribas Torras, Sergi Pena Sapena, Javier Salmerón Rodríguez, Pablo Torres Rubio y Alfred Valentín Bárez, de la Escuela Superior de Ingenierías Industrial, Aeroespacial y Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya-Barcelona Tech (UPC), han hecho historia. Su cohete estratosférico LUCID viajará a Nuevo México para competir en la Spaceport America Cup en la categoría máxima de los 9 km, con un motor de combustible sólido comercial.

La Spaceport America Cup es el congreso y la competición anual de cohetes universitarios más importante del mundo, en que participan más de 1.700 estudiantes. El lugar donde se desarrolla la competición es mítico. Se trata del Spaceport America, la primera base de lanzamiento de cohetes comerciales del mundo, ubicada entre las ciudades de Las Cruces y Truth or Consequences y que ahora usan empresas de reconocido prestigio como Virgin Galagtic y Blue Origin.

Para la asociación Cosmic Research de la ESEIAAT de la UPC, la asociación universitaria de cohetes más activa y prolífica del país, el hecho de haber sido elegidos ya es un gran triunfo.

Más información:

https://www.lavanguardia.com/launi/20240528/9681205/cohete-creado-terrassa-alumnos-upc-competira-estados-unidos.htmlComparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02