Created on Wednesday, 29 May 2024 13:57:03

 

Santiago Niño-Becerra és un dels economistes amb més projecció mediàtica a Espanya i un dels pocs experts que van intuir la crisi econòmica manifestada en el 2007. És autor de vuit llibres sobre la crisi econòmica financera i sobre l'estructura i les expectatives evolutives del sistema econòmic. Catedràtic d'Estructura Econòmica en la IQS School of Management de la Universitat Ramón Llull de Barcelona des de l'any 1994, avui és Catedràtic Emèrit des del 2022.

Santiago Niño-Becerra, doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, és un dels economistes amb més projecció mediàtica a Espanya i assidu participant en programes d'anàlisis de l'economia nacional i internacional. Destaca per la seva visió polèmica, les seves explicacions clares, la seva obstinació a advertir constantment sobre la naturalesa sistèmica de la crisi i els seus comentaris controvertits el que l’ha portat a col·laborar en diversos mitjans de comunicació audiovisuals.

No és només un economista universitari. Abans de dedicar-se de ple al món acadèmic va treballar en el món de l'empresa en el grup Zurich i en diferents llocs de responsabilitat en el sector siderúrgic. Va estudiar economia en la Universitat de Barcelona i es va doctorar amb una tesi sobre la Teoria General de Sistemes. Des de llavors ha dirigit tres tesis doctorals, ha presentat sis ponències en Congressos Internacionals d'Economia, ha participat en mitjans de comunicació en més de 3.150 ocasions i ha escrit més de 3.960 articles per a diferents mitjans de comunicació, entre ells La Carta de la Borsa, Alta Direcció, Butlletí Econòmic d'ICE, Cinco Días, Expansió, l’Econòmic, Jornal Publico, Bondia, El País, Diari Econòmic, Tribuna d’Economia o De Morgen així com en la seva pròpia web sninobecerra.com. Podem veure-li en cadenes de TV com La Sexta, TV3, EITB i Russia Today; també participa en el programa de ràdio “La Finestra” de Cadena Ser cada setmana, així com en “Versió RAC 1” de l'emissora RAC 1 i en “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio.

Són diversos els llibres sobre qüestions socioeconòmiques que ha publicat fins al dia d’avui: El crash del 2010 (2009); Más allà del crash. Apuntes para una crisis (2011); Diario del crash (2013); La Economía. Una Història molt personal (2015); MAILS (2016); El crash, tercera fase (2019).

 

Santiago Niño-Becerra es uno de los economistas con más proyección mediática en España y uno de los pocos expertos que intuyeron la crisis económica manifestada en el 2007. Es autor de ocho libros sobre la crisis económica financiera y sobre la estructura y las expectativas evolutivas del sistema económico. Catedrático de Estructura Económica en la IQS School of Management de la Universidad Ramón Llull de Barcelona desde el año 1994, hoy es Catedrático Emérito desde el 2022.

Santiago Niño-Becerra, doctoren Ciencias Económicas por la Universidad de Barcelona, es uno de los economistas con más proyección mediática en España y asiduo participante en programas de análisis de la economía nacional e internacional. Destaca por su visión polémica, sus explicaciones claras, su empeño en advertir constantemente sobre la naturaleza sistémica de la crisis y sus comentarios controvertidos lo que le ha llevado a colaborar en diversos medios de comunicación audiovisuales.

No es solo un economista universitario. Antes de dedicarse de lleno al mundo académico trabajó en el mundo de la empresa en el grupo Zurich y en diferentes puestos de responsabilidad en el sector siderúrgico. Estudió economía en la Universidad de Barcelona y se doctoró con una tesis sobre la Teoría General de Sistemas. Desde entonces ha dirigido tres tesis doctorales, ha presentado seis ponencias en Congresos Internacionales de Economía, ha participado en medios de comunicación en más de 3.150 ocasiones y ha escrito más de 3.960 artículos para diferentes medios de comunicación, entre ellos La Carta de la Bolsa, Alta Dirección, Boletín Económico de ICE, Cinco Días, Expansión, l’Econòmic, Jornal Publico, Bondia, El País, Diario Económico, Tribuna d’Economia o De Morgen así como en su propia web sninobecerra.com. Podemos verle en cadenas de TV como La Sexta, TV3, EITB y Russia Today; también participa en el programa de radio “La Ventana” de Cadena Ser todas las semanas, así como en “Versió RAC 1” de la emisora RAC 1 y en “Revolució 4.0” de Catalunya Radio.

Son varios los libros sobre cuestiones socioeconómicas que ha publicado hasta la fecha: El crash del 2010 (2009); Más allá del crash. Apuntes para una crisis (2011); Diario del crash  2013); La Economía. Una Historia muy personal (2015); MAILS (2016); El crash, tercera fase (2.019).Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02