Created on Wednesday, 29 May 2024 14:01:51

 

Josep Maria Lari Vilaplana és un gran il·lusionista. Nascut a Barcelona (1973), va adoptar el seu nom artístic de l'espectacle La Màgia de Mag Lari & Secundina (1994). És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, encara que el públic sempre agrairà que mai exercís com a lingüista. A mitjans dels anys 90 va començar a dedicar-se professionalment a l'il·lusionisme i la màgia, conreant una afició que li venia des de la infància, alimentada per grans mags com Juan Tamariz o David Copperfield, dels qui va adoptar alguns girs i recursos, per a donar-los una personalitat nova, pròpia i ben diferenciada.

Dos premis marquen la seva trajectòria: l’any 1995 va aconseguir el primer Premi Nacional de Màgia Còmica, la qual cosa el va portar a actuar a França, Suïssa, Portugal i el Japó. I l'any 2002 va guanyar el Premi al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega amb l'espectacle Estrelles de la Màgia.

Ha recorregut teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com SecretsSplendaOzom i 25 Il·lusions, a més de participar en festivals internacionals de màgia en diversos països. Molts quilòmetres a la carretera, més de 25.000 funcions, i més d'un milió d'espectadors han aconseguit que sigui un dels il·lusionistes més admirats, reconeguts i estimats del nostre país. El personatge públic de Lari és elegant i amant del sarcasme, i com a showman sempre ha demostrat posseir una gran capacitat comunicativa, és enginyós, irònic, irreverent i mordaç. Actualment, és el director escènic del Mag Pop i, per tant, corresponsable del seu gran èxit. A més, és acèrrim seguidor i impenitent estudiós de la vida i obra de Michael Jackson, de qui posseeix una col·lecció d'objectes artístics i personals considerable. David Copperfield va ser el seu referent i Michael Jackson, que era un mag de la música pop, el seu ídol.

L'any 2023 va començar el seu projecte personal, la Casa dels Àngels: una casa del segle XVI plena de misteris, mescla de túnel del terror, museu de màgia i escape-room. A la Casa d'Àngels també podem trobar un bar, amb una gran terrassa, un petit teatret on veure-hi espectacles de màgia per a tots els públics, i l'exposició del Mag Lari sobre objectes de Michael Jackson, una de les més curioses del món.

 

Josep Maria Lari Vilaplana es un gran ilusionista. Nacido en Barcelona (1973), adoptó su nombre artístico del espectáculo La Màgia de Mag Lari & Secundina (1994). Es licenciado en Filología Catalana por la Universidad de Barcelona, aunque el público siempre agradecerá que nunca ejerciera como lingüista. A mediados de los años 90 comenzó a dedicarse profesionalmente al ilusionismo y la magia, cultivando una afición que le venía desde la infancia, alimentada por grandes magos como Juan Tamariz o David Copperfield, de quienes adoptó algunos giros y recursos, para darles una personalidad nueva, propia y bien diferenciada.

Dos premios marcan su trayectoria: En 1995 consiguió el primer Premio Nacional de Magia Cómica, lo que le llevó a actuar en Francia, Suiza, Portugal y Japón. Y en el año 2002 ganó el Premio al mejor espectáculo de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega con el espectáculo “Estrellas de la Magia”.  

Ha recorrido teatros de Cataluña y España con espectáculos como Secrets, Splenda, Ozom y 25 Il·lusions, además de participar en festivales internacionales de magia en varios países. Muchos kilómetros en la carretera, más de 25.000 funciones, y más de un millón de espectadores han conseguido que sea uno de los ilusionistas más admirados, reconocidos e imitados de nuestro país.

El personaje público de Lari es elegante y amante del sarcasmo, como showman ha demostrado poseer una gran capacidad comunicativa, es ingenioso, irónico, irreverente y mordaz.

Actualmente, es el director escénico del Mago Pop y, por lo tanto, corresponsable de su gran éxito. Además, es acérrimo seguidor e impenitente estudioso de la vida y obra de Michael Jackson, de quien posee una colección de objetos artísticos y personales considerable. David Copperfield fue su referente y Michael Jackson, que era un mago de la música pop, su ídolo. 

En el año 2023 empezó su proyecto personal, la Casa dels Àngels: una casa del siglo XVI llena de misterios, mezcla de túnel del terror, museo de magia y escape-room. En La Casa de Àngels también se encuentran un bar, con una gran terraza, un pequeño teatrillo con espectáculos de magia para todos los públicos, y la exposición del Mago Lari sobre objetos de Michael Jackson, una de las más curiosas del mundo.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02