Created on Friday, 28 Jun 2024 00:27:59

Article facilitat per: HPE

En aquest article

  • El FC Barcelona i HPE han signat un acord de col·laboració perquè HPE es converteixi en el nou Partner Oficial Edge-to-Cloud de l'Espai Barça durant les properes quatre temporades, fins al 30 de juny de 2028.
  • Les noves instal·lacions del Barça estaran equipades amb un entorn tecnològic de classe mundial amb HPE Aruba Networking i HPE GreenLake cloud, que permetrà analitzar dades en temps real i solucions de seguretat integrades.
  • Amb el suport d'HPE, l'Espai Barça es posicionarà a l'avantguarda de la innovació tecnològica en el món de l'esport, potenciant tots els aspectes de l'experiència de l'estadi, des de l'arribada al terreny de joc fins al final de cada partit o esdeveniment.

El FC Barcelona i Hewlett Packard Enterprise (HPE) han signat un acord de col·laboració perquè HPE es converteixi en el nou Partner Oficial Edge-to-Cloud de l'Espai Barça durant les properes quatre temporades, fins al 30 de juny de 2028. Una aliança estratègica destinada a revolucionar l'experiència de l'espectador en l'esport, les noves instal·lacions del Barça estaran equipades amb un entorn tecnològic de classe mundial amb HPE Aruba Networking i el núvol HPE GreenLake, que permetrà l'anàlisi de dades en temps real i solucions de seguretat integrades.

L'associació entre el Club i HPE es basa en un enfocament capdavanter en el mercat de la connectivitat de punta i la tecnologia al núvol, que permetrà a tot l'Espai Barça oferir serveis i experiències personalitzades a mida dels seus aficionats, establint un nou estàndard per al futur de l'esport i esdeveniments d'entreteniment. Aquest acord forma part del programa de patrocini associat al futur Spotify Camp Nou i ha estat possible gràcies als objectius compartits d'equipar el futur estadi amb tecnologies d'última generació.

“L'associació amb HPE és un pas cap a la creació d'un entorn connectat digitalment i segur per a l'Espai Barça. La seva àmplia experiència en connectivitat i tecnologies al núvol ens permet oferir als nostres socis, aficionats i seguidors experiències personalitzades, millorant així significativament la seva interacció amb el club els dies de partit a Spotify Camp Nou, així com en les diferents activitats que es realitzaran. organitzat en el futur terreny".

Juli Guiu

Vicepresident de Màrqueting del FC Barcelona

 

Innovació tecnològica que millora l'experiència de l'estadi

El FC Barcelona aposta per fer de l'Espai Barça un centre internacional d'innovació, i aquest acord amb HPE és un exemple que posa de manifest el seu compromís amb l'adopció de tecnologies innovadores que millorin l'experiència dels socis i aficionats que visiten el futur camp. Amb el suport d'HPE, l'Espai Barça es posicionarà a l'avantguarda de la innovació tecnològica en el món de l'esport, potenciant tots els aspectes de l'experiència de l'estadi, des de l'arribada al terreny de joc fins al final de cada partit o esdeveniment. Els nous serveis que es posaran a disposició dels aficionats inclouen la gamificació i la realitat virtual. A més, els equips de totes les seccions del club es poden beneficiar d'analítica avançada per optimitzar el rendiment i l'estratègia del joc.

Com a part d'aquest acord, HPE implementarà HPE GreenLake Private Cloud Enterprise amb servidors i emmagatzematge de centres de dades HPE i HPE Aruba Networking, incloses solucions de centre de dades segures preparades per a IA i campus avançats. La xarxa proporciona una base comuna de confiança zero per als equips de xarxa i seguretat del FC Barcelona, ​​que permet una visibilitat d'extrem a extrem i polítiques de seguretat global que es poden aplicar l’extrem de la xarxa. El centre de dades està equipat amb els commutadors de serveis distribuïts més avançats per proporcionar un marc de seguretat avançada per a la interconnexió de servidors, millorant la protecció de seguretat i la visibilitat.

HPE també està desplegant una xarxa sense fil segura d'alta velocitat avançada a Spotify Camp Nou per oferir la millor experiència als més de 100.000 aficionats a l'estadi, amb plans addicionals per incorporar 5G privat en el futur per a les aplicacions bàsiques. A més, HPE GreenLake Private Cloud Enterprise modernitza la infraestructura informàtica de l'estadi per proporcionar una gestió simplificada de les càrregues de treball, una automatització millorada, una major seguretat de dades, agilitat i disponibilitat.

“La tecnologia és integral per al creixement i l'expansió global dels esports, així com per accelerar la innovació. HPE està encantat de servir com a partner oficial Edge-to-Cloud d'un dels clubs de futbol líders del món per millorar la seva experiència de visitants i aficionats, proporcionant tecnologia d'última generació per a l'Espai Barça i l'icònic Spotify Camp Nou".

Alfredo Yepez

Senior Vice President and Managing Director, Latin America and Southern Europe, Hewlett Packard Enterprise

Espai Barça, més que un estadi

L'Espai Barça és un projecte revolucionari en el món de l'esport i l'entreteniment que està reurbanitzant i ampliant totes les instal·lacions del FC Barcelona, ​​inclòs l'emblemàtic Spotify Camp Nou, i convertint-lo en el millor complex esportiu del centre d'una gran ciutat. Poder comptar amb l'experiència d'HPE amb la implementació de les últimes tecnologies serà una part essencial de l'experiència personalitzada que podran gaudir els visitants del terreny.

L'acord entre el FC Barcelona i HPE permet que les dues parts puguin unir esforços en el camí cap a l'evolució digital del club, garantint una interacció digital segura i connectivitat dins de l'estadi i fent de l'Espai Barça no només una icona de l'excel·lència esportiva, sinó també un far per a la innovació tecnològica.

 

 Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02