Created on Monday, 01 Jul 2024 13:15:24

 

La 21a Festibity, ha reconegut el talent digital, iTalent, amb la Menció a la Iniciativa TIC 2024 de tot l’equip de Kawaru Consulting per la seva notable contribució amb  el projecte l'Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà – OVAC.

Un nou concepte d’atenció ciutadana pioner que permet als ciutadans realitzar tràmits administratius de manera eficient i segura a través de plataformes digitals. Va sorgir com un encàrrec del Ministerio de Justicia,  i ha suposat acostar la justícia als ciutadans, amb més de 20.000 tràmits mensuals a nivell de l’Estat Espanyol. A més de millorar l'accessibilitat als serveis judicials, també ha establert un estàndard en la digitalització dels processos administratius. Amb una implementació d’èxit a nivell nacional i internacional, OVAC ha estat adoptada per diverses entitats públiques i privades a Espanya i més enllà, demostrant la seva flexibilitat i eficàcia en diferents contextos. També s’utilitza, a l’Aràbia Saudita, Itàlia o Andorra.

Aquest reconeixement no només celebra l'enginy i l'innovació de Kawaru Consulting, sinó que també reafirma el seu compromís amb l'avanç tecnològic i la millora dels serveis públics en un món cada vegada més digitalitzat. L'entrega del premi va ser presidida per la Sra. Laura Vilagrà, Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, que va elogiar la capacitat de Kawaru Consulting per innovar en la integració de tecnologies avançades al servei de la comunitat.

 

La 21a Festibity, ha reconocido el talento digital, iTalent, con la Mención a la Iniciativa TIC 2024 de todo el equipo de Kawaru Consulting por su notable contribución al proyecto de la Oficina Virtual de Atención al Ciudadano – OVAC.

Un nuevo concepto de atención ciudadana pionero que permite a los ciudadanos realizar trámites administrativos de manera eficiente y segura a través de plataformas digitales. Va sorgir com un encàrrec del Ministerio de Justicia, suposat acostar la justicia als ciutadans, amb més de 20.000 trámits mensuales a nivell del Estat Espanyol. Para mejorar el acceso a los servicios judiciales, también se ha establecido un estándar en la digitalización de los procesos administrativos. Con una implementación de salida a nivel nacional e internacional, OVAC ha sido adoptada para diversas entidades públicas y privadas de España y más, demostrando su flexibilidad y eficacia en diferentes contextos. També s’utilitza, a l’Aràbia Saudita, Italia o Andorra.

Este reconocimiento no se celebra en el motor y la innovación de Kawaru Consulting, sino que también reafirma su compromiso con el avance tecnológico y la mejoría de los servicios públicos en un mundo cada vez más digitalizado. L'entrega del premi va ser presidida per la Sra. Laura Vilagrà, vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, que va elogiar la capacidad de Kawaru Consulting para innovar en la integración de tecnologías avanzadas al servicio de la comunidad.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02