Created on Friday, 24 Apr 2015 13:04:14

Victor Barajas, director comercial d' Asset Systems, explica orgullós com la seva plataforma de gestió de dades és única al mercat. Hi ha altres sistemes, comenta, que et permeten geolocalizar els actius d'una empresa (es tracti de trens, farmàcies o les motos de repartiment), també existeixen programes de gestió i optimització, la realitat augmentada ja la coneixem molts, també el treball en xarxa o programes de gestió d'incidències. Què hi ha de nou llavors?

La integració. Darrera d'aquesta plataforma hi ha un esforç cuidat de sel·lecció de les millors aplicacions, les que realment poden aportar un valor afegit a l'empresa i que es complementen. Aquesta combinació és el que fa únic a Asset Systems. Però darrere d'una plataforma tecnològica hi ha tot un equip humà amb una manera pròpia d'entendre el present tecnològic i les necessitats empresarials. Un equip que aposta per una gestió del temps eficient, per l'estalvi de recursos, per la immediatesa i treballa a desenvolupar la tecnologia més capdavantera per aconseguir-los.

Tota empresa genera molta més informació útil del que és conscient, dades que sense el programa adequat es perden. Com quan parlem de Big Data, el problema no és disposar de la informació si no tenir la capacitat de llegir-la, d'interpretar-la i de treure conclusions que permetin solucionar problemes, preveure'ls i treure el màxim partit dels nostres recursos. Aquest és el gran repte. Que es tracti d'una plataforma de geolocalizació és simplement una característica que la fa especialment atractiva a aquelles empreses que es dispersen al territori però és més que un mapa, és el tipus d'aliat que tota empresa decidida a superar-se a si mateixa voldria tenir.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02