Created on Wednesday, 06 May 2015 12:11:33

Gustau Serra fa més de quinze anys que forma part del grup Mediapro i dos que lidera el nou projecte del grup, Mediacloud. Una empresa que posa tota la coneixença del grup en la gestió de Big Data al servei dels seus clients: la seva experiència en la gestió d’entorns crítics, un núvol híbrid únic al mercat, els serveis i infraestructures que han permès a Mediapro ser líder mundial.

Però fins i tot una companyia amb el bagatge i potencial de Mediapro s’ha d’afrontar al gran handicap de la desconfiança envers el núvol. “Moltes empreses posen en el núvol serveis de desenvolupament o serveis que no són crítics per l’empresa, però la part de negoci, costa més, doncs no hi ha una confiança plena en la seguretat i privacitat dels núvols, a causa de la proliferació dels núvols públics de baix cost, el que implica un servei precari” explica Serra com aquest és el principal repte, aconseguir que les empreses vegin els serveis al núvol com un “commodity” capaç de donar suport a qualsevol tipus de servei.

El Big Data, caminant cap el futur

El Big Data pot canviar radicalment la manera de treballar de les empreses, però cada companyia és un món, amb unes estructures, necessitats i objectius ben diferents per això encara que la tecnologia sigui la mateixa, és tan important que els prestadors de serveis puguin entendre les peculiaritats de cada cas i acompanyar-los en el procés de canvi. Han d’assegurar també la disponibilitat àgil i immediata de les dades per a què siguin consumides en qualsevol moment des de qualsevol lloc.

És molta la responsabilitat dels que treballen en el desenvolupament de Big Data, empreses que estan construint el futur de tots. Per això és especialment rellevant que tinguin la vocació de Mediacloud per la innovació, que estan presents als esdeveniments TIC més importants a escala mundial, que té un equip propi en constant formació i certificació i que compta amb el suport de les principals marques del mercat. És aquest conjunt de qualitats la clau per vèncer la desconfiança i fer del núvol i el Big Data una oportunitat real per tots.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02