Created on Monday, 11 May 2015 09:53:04

Francesc Bert és directiu a CISCO des de fa 15 anys, actualment lidera el mercat a CISCO Catalunya, les Relacions Institucionals i iniciatives de la companyia al territori català. Són 25 anys d’experiència al món de les telecomunicacions, més que suficient per adonar-se que la diferència està en el servei i la innovació.

Cada vegada més les tecnologies suposen oportunitats més grans per les empreses però són també més complexes d’implementar. És per això que CISCO aposta per solucions “end to end”, la mateixa companyia ofereix tots els productes i serveis que calen per donar resposta a les necessitats del client. No només es tracta d’una qüestió de comoditat per l’empresa que no haurà de cercar més proveïdors ni assegurar-se que es coordinen amb diligència, és també una qüestió d’eficiència i optimització de recursos.

Però si alguna cosa destaca a CISCO és la seva capacitat innovadora, Bert explica que les seves solucions en xarxes “transformen la manera en què les persones es connecten i es comuniquen”. Projectes com el Programa i-Zone sostenen les paraules del director. Un marc on avaluen tecnologies emergents amb usuaris interns per després convertir-se en realitat al món exterior. Una de les prioritats de CISCO és orquestrar les diferents necessitats pels Data Centers, queda clar que el Big Data és clau en el desenvolupament de les tecnologies emergents i Bert vol creuar les fronteres.Comparteix això:

21 de juny 2023

20a edició de la Festibity
21 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02