Created on Tuesday, 26 May 2015 18:49:43

Marc Estapé és Enginyer Tècnic en Telecomunicacions i Enginyer en Electrònica, fa 17 anys que treballa a IBM i des del 2012 n’és Director Regional de Catalunya, Aragó i Balears. A la seva trajectòria professional ha vist créixer la seva empresa però sobretot l’ha vist evolucionar i adaptar-se als canvis constants.

Són 100 anys d’història, temps en el que IBM no ha deixat d’invertir en la investigació de noves tecnologies. Així ho demostren els 6.000 milions de dòlars invertits en R+D+I i el major nombre de patents registrades durant 22 anys consecutius.

Estapé destaca l’impacte que estan tenint els sistemes d’interrelació a la nostra societat. Tant els dispositius mòbils com les xarxes socials, els sistemes d’analítics o la computació tenen gran capacitat de transformació i, sobretot, són una oportunitat per les empreses que volen ser més competitives.

Però si parlem d’evolució, de transformació el protagonista és el Big Data. Tenim, afirma Estapé, la tecnologia per emmagatzemar, gestionar i analitzar grans quantitats d’informació i, traduir-los en intel·ligència de negoci ràpidament. Les dades han esdevingut una nova matèria primera amb capacitat per crear creixement econòmic.

Aquesta entrevista ha estat patrocinada per IBM


Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02