You are here

Created on Tuesday, 26 May 2015 20:01:27

Cloud, Big Data, Mobilitat i Seguretat. Aquests són els quatre grans reptes tecnològics que segons Juan Parra, Country Manager d'HP Enterprise Services, sostenen el “Nou Estil d’IT”. Parra explica com aquests elements estan permetent a les empreses explorar nous models de negoci basats en la tecnologia.

Estan canviant la forma en la qual empreses i administracions públiques es relacionen amb clients, proveïdors, empleats i ciutadans i estan ajudant a les organitzacions a ser més àgils, optimitzar costos i abordar amb èxit processos d'expansió internacional, fusions i adquisicions.

En aquest gran moment de canvis, HP confia en un dels seus principals instruments per mantenir-se en l'avantguarda de la innovació, els HP Labs que s'han encarregat d'impulsar la recerca de l'empresa des de la seva fundació fa 45 anys.

HP disposa també del centre de I+D d'imatge i impressió més gran fora dels Estats Units, en el qual s'han invertit més de 800 milions de dòlars. HP ven 3 productes cada segon i més d'1.000 milions de persones utilitzen la seva tecnologia. Són tan sols algunes de les dades que responen a la voluntat d'aquest gegant de crear un impacte significatiu en la societat.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02