Created on Tuesday, 26 May 2015 20:01:27

Cloud, Big Data, Mobilitat i Seguretat. Aquests són els quatre grans reptes tecnològics que segons Juan Parra, Country Manager d'HP Enterprise Services, sostenen el “Nou Estil d’IT”. Parra explica com aquests elements estan permetent a les empreses explorar nous models de negoci basats en la tecnologia.

Estan canviant la forma en la qual empreses i administracions públiques es relacionen amb clients, proveïdors, empleats i ciutadans i estan ajudant a les organitzacions a ser més àgils, optimitzar costos i abordar amb èxit processos d'expansió internacional, fusions i adquisicions.

En aquest gran moment de canvis, HP confia en un dels seus principals instruments per mantenir-se en l'avantguarda de la innovació, els HP Labs que s'han encarregat d'impulsar la recerca de l'empresa des de la seva fundació fa 45 anys.

HP disposa també del centre de I+D d'imatge i impressió més gran fora dels Estats Units, en el qual s'han invertit més de 800 milions de dòlars. HP ven 3 productes cada segon i més d'1.000 milions de persones utilitzen la seva tecnologia. Són tan sols algunes de les dades que responen a la voluntat d'aquest gegant de crear un impacte significatiu en la societat.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02