Enrique Santiago Muñoz és el Director Territorial de Telefónica per les Administracions Públiques i les Empreses de Catalunya. Una posició clau ja que una de les prioritats de l’empresa en aquests moments és millorar l’eficiència i la productivitat dels negocis, en definitiva, proporcionar serveis de qualitat al ciutadà. Serveis que estiguin a l’alçada del que exigeixen les noves necessitats tecnològiques.

Muñoz explica que per aconseguir els seus reptes Telefònica aposta pel talent i pels emprenedors, les peces clau de la revolució digital. I el seu estri és Telefònica Open Future, un programa dissenyat per connectar emprenedors, startups i inversors a nivell mundial. I és que l’empresa vol convertir-se en una veritable Telco Digital que satisfaci totes les necessitats digitals dels catalans.

Però quan parlem de futur Telefònica ho té clar, el protagonista és sempre Big Data. Per això lluny de limitar-se a oferir connexió a internet als seus clients, ha creat Telefònica Dynamic Insights. Muñoz explica que aquesta unitat de negoci ja ha començat a treballar i a desenvolupar oportunitats a partir del Big Data. Es mostra orgullós parlant d’Smart Steps, un producte que permet entendre quins factors determinen que un nombre de persones visitin un lloc determinat en un moment determinat. El talent ha construït Smart Steps i el talent haurà d’interpretar les seves conclusions.Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02