Created on Friday, 09 Oct 2015 09:58:59

Enguany Vincle organitza les seves Jornades 2015 "Sales Management Excellence" enfocades per directius el proper dijous 22 d'octubre al Hilton Barcelona Hotel.

L'objectiu d'aquestes jornades és descobrir la "recepta" de l'éxit comercial, per això estan especialment adreçades a Directors Comercials i Màrqueting, Directors Financers, Directors de Sistemes d'Informació, Gerents, Directors de Relacions Institucionals i Directors de Market Access. 

La inscripció a les jornades és gratuïta però en tant que hi places limitades, cal enviar un email a eventos@vincle.es per reservar lloc. El programa començarà a les 9:00h amb la presentació de la jornada, seguiran les xerrades i conferències fins les 14:30h del migdia i clourà amb un dinar bufet.

III Edició Jornades Vincle sobre Excel·lència en la Gestió Comercial

Les ‘Jornades Vincle 2015’ reuniran a Barcelona a companyies capdavanteres en consum i pharma per compartir les claus de l'èxit de la seva gestió comercial. L'esdeveniment, patrocinat per Microsoft i Honeywell, es consolida com un punt de trobada imprescindible per conèixer com empreses de referència del nostre país estan millorant els seus processos comercials i de presa de decisions gràcies a les solucions tecnològiques de Vincle.

Barcelona, octubre de 2015–. Vincle, consultora tecnològica líder en solucions per a l'optimització del procés comercial, celebrarà el dijous 22 d'octubre la tercera edició de les ‘Jornades Vincle sobre Excel·lència en la Gestió Comercial’ a l'Hotel Hilton de Barcelona (Avinguda Diagonal 589-591).

D'aquesta forma, la cita anual es consolida com a punt de trobada clau per compartir casos d'èxit de companyies capdavanteres en els sectors de consum i pharma que han millorat els seus processos comercials i de presa de decisions gràcies a les solucions tecnològiques que ofereix Vincle. La passada edició va resultar tot un èxit, comptant amb l'assistència de més de 100 directius de primer nivell.

Les Jornades Vincle 2015, patrocinades per Microsoft i Honeywell, i que compten amb la col·laboració de MIConsulting, Externalia i BOARD, obriran la seva agenda amb una master class i estaran dividides en diferents workshops en els quals directius d'empreses com Bolton Group, Cofares, Otsuka Pharmaceutical, Pronovias i Trax, explicaran en primera persona les seves receptes per aconseguir l'Excel·lència en la Gestió Comercial.

Per a més informació i inscripcions: www.vincle.es

Sobre Vincle Internacional

Vincle és una consultoria tecnològica i de negoci experta optimitzant els processos comercials de companyies capdavanteres en, Alimentació i Begudes, Healthcare, Home & Personal Care, Luxe, Moda i Retail, de la talla de Beiersdorf, Danone, Groupe Lactalis, Hero, ISDIN, L’Oréal, Nestlé Health Science, Nutrition & Santé, Orangina Schweppes, Otsuka, Puig i Torres, entre uns altres.

Fundada a Barcelona, Vincle compta amb 24 anys d'experiència, més de 150 clients, més de 300 projectes realitzats en 23 països i 25.000 usuaris. Aquesta evolució, sumada a l'èxit dels seus clients, li aporta un aval de qualitat i una solvència que situa a la companyia com el partner de referència. L'equip humà està format per un centenar de professionals entre les oficines de Barcelona, Madrid i Cadis.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02