Si sou estudiants de la FIB i esteu en el darrer curs o fent algun dels seus màsters, podeu guanyar una entrada per la Fibersecurity, la 14a edició de la Festibity

La Festibity d’aquest any, la Fibersecurity, parla de ciberseguretat i quina millor manera de fer-ho que amb una demostració d’experts en directe. Els millors hackers del moment ens ensenyaran com és de fàcil trencar amb barreres de seguretat que creiem infal·libles, afortunadament es tracta de "white hats" així que podeu venir tranquils.

Una de les novetats d’aquesta edició de la gran festa de les TIC és que molts estudiants de la FIB podreu aconseguir la vostra entrada gratuïta gràcies als partners de la Festibity.

Enguany, a més dels tradicionals descomptes pels fibers i socis de FIB Alumni, l’associació i la FIB organitzen un sorteig d’entrades en el que podran participar els estudiants de la FIB de darrer curs de grau o dels màsters.

Els patrocinadors de la Festibity convidaran als guanyadors del sorteig per tal que puguin gaudir de la festa amb l’humor i el bon ambient de networking al que estem acostumats però, sobretot, amb la gran actuació de hackers en directe.

Els estudiants que vulgueu participar només us heu dinscriure al sorteig des de la web de Festibity abans del 22 d'Abril, un senzill formulari, un clic i moltes possibilitats de guanyar una entrada a la Fibersecurity, el pròxim 12 de maig al Pavelló Italià (Fira de Barcelona). Un cop finalitzi el concurs, els guanyadors rebran una invitació del patrocinador que l’està convidant a la Festibity 2016 i només caldrà esperar el gran dia. L’entrada és completa i inclou tant el sopar com l’actuació de hackers.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02