Created on Friday, 22 Apr 2016 10:44:23

Davant els canvis constants en el funcionament de totes les organitzacions i la necessitat d'aportar solucions tecnològiques que contribueixin als nous reptes de les empreses per optimitzar els seus negocis i executar ràpidament, UPCnet amplia les seves línies de negoci amb l'objectiu de ser un referent en les metodologies i aplicacions basades en Business Agility.

Per a UPCnet aquesta nova etapa és una revolució necessària i imprescindible per millorar la competitivitat de les empreses en un entorn que exigeix una gran agilitat a l'hora d'oferir solucions TIC adaptades a les problemàtiques específiques de cada sector.

Aquest nivell de resposta integral per a les organitzacions, que s'ofereix mitjançant l'assessorament d'experts i serveis tecnològics, és possible gràcies a l'experiència i el coneixement d'UPCnet - tenint en compte que gestiona serveis per a més de 45.000 usuaris - i col·labora amb centres de investigació de gran prestigi internacional en tecnologies com Big Data, la computació d'alt rendiment o la seguretat.

A més de donar servei a la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC), aquest coneixement tecnològic s'aplica a sectors tan diversos com la salut, les finances/assegurances, l'educació, el manufacturing, els béns de consum i l'administració pública.

En el context de solucions Business Agility que tenen com a finalitat ajudar les empreses a percebre a temps, decidir intel·ligentment i executar ràpidament de la mà de les persones i la tecnologia, les noves línies de negoci d'UPCnet es consoliden en 4 grans àmbits: Analytics & Big DataTalent & LearningApplication Services i Cloud & Managed Services.

Cloud & Managed Services compta amb serveis orientats a la gestió de les infraestructures tant on promise com en plataformes cloud. Basats en tecnologies punteres, escalables i segures, estan dissenyats específicament per a l'optimització de costos i proporcionen els recursos necessaris per accelerar desplegaments i disminuir errors. Les solucions integrades en aquest àmbit són:Managed ServicesHybrid Cloud Platform, DevOpsMonitoring and SecurityIT Consulting i Unified Collaboration.

L'objectiu de Analytics & Big Data és ajudar els clients a posar en valor les seves dades (tant els que saben que tenen com els que no). L'ús constant de dispositius mòbils, els nous hàbits de consum i la recent sensorització de l'entorn estan generant noves fonts de dades massives a gran velocitat. Les aplicacions que ofereix UPCnet en aquest àmbit són: Business AnalyticsCustomer AnalyticsPeople Analytics,Operations Analytics i Datalog Analytics.

En la línia de negoci de Talent & Learning s'ofereixen serveis de consultoria i solucions tecnològiques que permeten desenvolupar el coneixement i el talent de les persones perquè es converteixin en el principal avantatge competitiu de les organitzacions. En aquest àmbit UPCnet ofereix Talent SolutionsLearning Solutions iConsulting, que combinen tecnologia amb l'expertise de la UPC.

Altres serveis que ofereix UPCnet basats en Business Agility són els de Application Services. La seva finalitat és ajudar les organitzacions en el desenvolupament i manteniment d'aplicacions en l'era de la transformació digital. Les solucions que s'ofereixen en aquest àmbit d'activitat són: Development and OutsourcingDevOps: Strategy & ToolsApplication and Data InegrationEnterprise Portals and Mobility iProject Porfolio Management.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02