You are here

Created on Monday, 02 May 2016 14:05:34

El CTecno organitza el proper dimarts 7 de juny les II Jornades CTecno 2020, esdeveniment de referència TIC i del qual la Festibity és entitat supporter. Tindrà lloc a l’Auditori Imagina-Mediapro sota el títol #TIC4talent. Enguany la jornada proposa una gran reflexió sobre la transformació digital i l’impacte que hi té en la producció i ocupació. 

Les Jornades estan concebudes com un espai de debat per reflexionar sobre com el foment de l’educació i la gestió del talent poden incentivar la productivitat i ocupació en un món cada cop més digitalitzat.

L’esdeveniment vol continuar amb l’èxit de la passada edició, que va congregar més de 200 professionals, i està organitzat al voltant de taules rodones i conferències que comptaran amb la participació de membres de primera línia del sector TIC. L’acte s’estructura entorn 4 grans tracks: 1. Qüestions econòmiques de l’era digital, 2. Motivació i gestió del canvi, 3. Els CIOs i la recerca del talent i 4. Educació i talent.

L’edició d’enguany compta amb la participació de Victor Küppers (Founder de Küppers&Co), Genís Roca (President de RocaSalvatella), Oriol Aspachs (Director de Macroeconomia de l’àrea de planificació i estudis), Quim Bernardó (HR Business Partner Manager de T-Systems), Joan Carles Garcia (Delegat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona), Matthias Moritz (CIO a Almirall), Jordi Escalé (Gerent al CTTI), Jordi Serrano (Soci Director de Future4work) i Ferran Marquès (Director de l’ETSETB), entre d’altres convidats.

Les Jornades estan adreçades a tots els professionals de l’àmbit de les Telecomunicacions, la Informàtica, la Innovació i les TIC i sectors afins. L’entrada general  té un preu de 50 €, mentre que els assistents a la Festibity tindran un preu reduït de 45€ prèvia identificació amb codi. Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02