Created on Monday, 02 May 2016 14:05:34

El CTecno organitza el proper dimarts 7 de juny les II Jornades CTecno 2020, esdeveniment de referència TIC i del qual la Festibity és entitat supporter. Tindrà lloc a l’Auditori Imagina-Mediapro sota el títol #TIC4talent. Enguany la jornada proposa una gran reflexió sobre la transformació digital i l’impacte que hi té en la producció i ocupació. 

Les Jornades estan concebudes com un espai de debat per reflexionar sobre com el foment de l’educació i la gestió del talent poden incentivar la productivitat i ocupació en un món cada cop més digitalitzat.

L’esdeveniment vol continuar amb l’èxit de la passada edició, que va congregar més de 200 professionals, i està organitzat al voltant de taules rodones i conferències que comptaran amb la participació de membres de primera línia del sector TIC. L’acte s’estructura entorn 4 grans tracks: 1. Qüestions econòmiques de l’era digital, 2. Motivació i gestió del canvi, 3. Els CIOs i la recerca del talent i 4. Educació i talent.

L’edició d’enguany compta amb la participació de Victor Küppers (Founder de Küppers&Co), Genís Roca (President de RocaSalvatella), Oriol Aspachs (Director de Macroeconomia de l’àrea de planificació i estudis), Quim Bernardó (HR Business Partner Manager de T-Systems), Joan Carles Garcia (Delegat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona), Matthias Moritz (CIO a Almirall), Jordi Escalé (Gerent al CTTI), Jordi Serrano (Soci Director de Future4work) i Ferran Marquès (Director de l’ETSETB), entre d’altres convidats.

Les Jornades estan adreçades a tots els professionals de l’àmbit de les Telecomunicacions, la Informàtica, la Innovació i les TIC i sectors afins. L’entrada general  té un preu de 50 €, mentre que els assistents a la Festibity tindran un preu reduït de 45€ prèvia identificació amb codi. Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02