El proper dijous 14 de juliol el CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya) presenta la vuitena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya amb un acte que tindrà lloc a la Sala Barcelona de l’Hotel Barcelona Center (C/Balmes, 103-105, Barcelonaa partir de les 19h.

El Baròmetre és una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector a Barcelona i a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per a generar reflexió sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències. Enguany, a més a més, el Baròmetre ha batut records en l’abast de la seva mostra i aportarà la visió transversal que li proporcionen vuit anys d’història. Com a novetat d’enguany, l’estudi ha inclòs un focus group de formació i un de start-ups.

L’esdeveniment compta amb la conferència central “Supremacia quàntica. Tecnologia que canviarà el món” a càrrec del Dr. José Ignacio Latorre, Catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de Barcelona i del Center for Quantum Technologies de Singapore, i també director i fundador del Centro de Ciencias de Benasque Pedro Pascual.

Posteriorment hi haurà una taula rodona amb representants de l’estudi d’enguany:

– Joan Parra, Director General de Leitat

– Gina Tost, Co-fundadora & CEO de Geenapp

– Joana Amat, Co-directora General d’Amat Immobiliaris

L’acte estarà moderat pel periodista català Pere Mas.

Posteriorment a l’acte de presentació tindrà lloc un cocktail-networking gratuït a la terrassa del mateix hotel (21h-23h). L’acte i el posterior aperitiu brinden l’oportunitat de fer balanç de tota l’activitat TIC de l’any a tots els socis, col·laboradors i amics del CTecno.


PROGRAMA:

19:00h. Inici de l’acte i benvinguda institucional a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, Secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digitali del Sr. Paco Rodríguez, Gerent de l’Institut Municipal d’Informàtica.

19:15h. Conferència central a càrrec del Dr. José Ignacio Latorre “Supremacia quàntica. Tecnologia que canviarà el món”

20:00h. Presentació dels resultats del Baròmetre 2016

20:10h. Taula rodona amb:

  • Joan Parra, Director General de Leitat
  • Gina Tost, Co-fundadora & CEO de Geenapp
  • Joana Amat, Co-directora General d’Amat Immobiliaris

20:45h. Debat obert

21:00h. Cocktail – networking a la terrassa de l’hotel

Les inscripcions es poden fer al web de CTECNOComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02