Created on Wednesday, 21 Sep 2016 10:48:36
UPCnet participarà en les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC) amb dues ponències sobre ciberseguretat i cloud híbrid.
 
El pròxim 23 de setembre UPCnet participarà en les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (INNTEC), organitzades pel clúster ACTINN ambl'objectiu de donar visibilitat als projectes generats pel clúster, així com a les activitats, productes i serveis que ofereixen els seus socis i altres actors implicats en la innovació i les noves tecnologies, tant a escala nacional com internacional.
Les Jornades INNTEC tindran lloc del 22 al 24 de setembre a Andorra i UPCnet hi participarà amb les següents dues ponències el dia 23:
 
Un plantejament pràctic per a una millora de la ciberseguretat
José Luis Montero, business manager de l'àrea de Cloud and Managed Services d'UPCnet, farà reflexionar als responsables d'IT assistents sobre aspectes com: si coneixen realment l'estat de la ciberseguretat en la seva organització, si saben quina és la situació actual de la seguretat dels seus sistemes d'informació o si podrien dir quin és l'estat actual del nivell de protecció dels seus actius.
Davant d'aquestes preguntes, volem posar de manifest que es necessita tenir clar el roadmap que cal seguir per no caure en el descontrol i costoses inversions que no porten enlloc. Sense haver de fer grans projectes de consultoria, que són cars i llargs en el temps, volem mostrar el plantejament pràctic que una empresa pot seguir per mantenir sota control els aspectes de ciberseguretat. La resposta ha de ser la identificació dels elements que més preocupen el negoci, des del punt de vista de la seguretat, i que permeti realitzar anàlisis prioritzades en funció de la criticitat dels serveis i de les dades. Evidentment, també ha de tenir en compte els diferents àmbits i sistemes implicats, quant a seguretat física i lògica (control d'accés, logs, tractament de les vulnerabilitats, política de seguretat, etc.).
 
I tot sense oblidar la importància de la conscienciació del personal, com a peça fonamental per a l'èxit, amb sistemes d'elearning, fòrums on puguin compartir preguntes o iniciatives, o fins i tot eines de ludificació per facilitar el canvi cultural.
 
UPCnet és experta en avaluar la seguretat dels sistemes d'informació de les organitzacions, proposar les mesures necessàries per als SGSI i en implantar oficines de seguretat. A més, disposa de solucions de monitorització i anàlisi per prevenir i gestionar incidents, amenaces i vulnerabilitats.
 
El cloud híbrid com a solució al real time data center
Óscar Güell, business development manager d'UPCnet, mostrarà les noves necessitats dels departaments d'IT per combinar les aplicacions corporate amb els nous sistemes d'informació més àgils que no paren d'aparèixer (apps mòbils, portals web, compra en línia...). Enfront del desig d'integrar-ho tot, es necessiten solucions amb la capacitat d'automatització, autoescalabilitat, autoaprovisionament i contingència, i amb les eines, els processos i la metodologia de cada organització.
 
El cloud híbrid és l'evolució dels CPD actuals. És la resposta per tractar els recursos, les aplicacions i els fluxos d'informació amb la potència d'un cloud privat i la capacitat de desbordar puntualment a un cloud públic en cas de més demanda, com ara Amazon, Google Cloud o Azure. I sabent que els responsables d'IT necessiten seguir utilitzant els recursos (CPD, servidors, storage...) que ja tenen i volen una transició gradual, prudent i controlada cap a una gestió en el núvol.
 
UPCnet és especialista en ajudar a adoptar i adaptar-se al cloud, amb experiències com la de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) on UPCnet gestiona el seu cloud des de fa més de 4 anys.
 
Podreu trobar més informació sobre l'esdeveniment, la seva agenda i el formulari d'inscripció al web de les Jornades INNTEC.


Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02