Lídia Montero Mercadé, investigadora en transport i mobilitat intel·ligent a l'inLab FIB i professora titular a la UPC, ha estat guardonada amb el premi "Mujer y Gestión del Tráfico", que atorga per segon any la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad, per reconèixer el seu treball intens envers el tràfic i la mobilitat.

Per segon any, la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad ha volgut reconèixer el paper meritori que les dones pioneres han dut a terme durant tots aquests anys i que fins a l'any passat havien tingut un reconeixement escàs.

Lídia Montero va obtenir el seu doctorat en ciències de la computació per la Universitat Politècnica de Catalunya el 1993, i és professora titular del Departament d'Estadística i Investigació Operativa de la UPC des de 1998. És especialista en l'aplicació de l'estadística a la planificació de transport, modelització de la demanda, gestió de trànsit i altres problemes relacionats amb el transport.

Fa dos anys es va incorporar a l'inLab, participant en projectes de transport i mobilitat intel·ligent. Els projectes més destacats on participa o ha participat són BIG IoTCARNET i In4Mo, entre d'altres.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02