You are here

Lídia Montero Mercadé, investigadora en transport i mobilitat intel·ligent a l'inLab FIB i professora titular a la UPC, ha estat guardonada amb el premi "Mujer y Gestión del Tráfico", que atorga per segon any la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad, per reconèixer el seu treball intens envers el tràfic i la mobilitat.

Per segon any, la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad ha volgut reconèixer el paper meritori que les dones pioneres han dut a terme durant tots aquests anys i que fins a l'any passat havien tingut un reconeixement escàs.

Lídia Montero va obtenir el seu doctorat en ciències de la computació per la Universitat Politècnica de Catalunya el 1993, i és professora titular del Departament d'Estadística i Investigació Operativa de la UPC des de 1998. És especialista en l'aplicació de l'estadística a la planificació de transport, modelització de la demanda, gestió de trànsit i altres problemes relacionats amb el transport.

Fa dos anys es va incorporar a l'inLab, participant en projectes de transport i mobilitat intel·ligent. Els projectes més destacats on participa o ha participat són BIG IoTCARNET i In4Mo, entre d'altres.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02