Aquest dilluns 21 de novembre la Festibity ha celebrat la seva tradicional trobada de patrocinadors. Enguany però, ha comptat amb la màxima representació possible, des del sr. Xavier Gatius director del CESICAT als directius i CIOS dels nostres partners. No podia faltar tampoc en representació de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, que enguany farà 40 anys, la degana Núria Castell, també vicepresidenta de FIB Alumni i, el seu president, Albert Herrero

Tant la degana de la FIB com el president de FIB Alumni, van dedicar unes paraules en el sopar per, sobretot, agrair als patrocinadors el seu suport durant tant de temps i recordar que ja estem preparant la següent edició de la Festibity, TalenTIC! Que tindrà lloc l'11 de maig de 2017 a la Cúpula de las Arenas. També el vicerector de personal docent i investigació de la UPC, Miquel Soriano, va voler manifestar la necessitat d'actes com la Festibity on empresa i escola tenen l'oportunitat de conviure i interaccionar.

El museu va romandre tancat i els assistents van poder gaudir d'una visita guiada en exclusiva per la col·lecció permanent de Joan Miró. Una de les millors i més completes doncs, inclou obres de la col·lecció Katsuta, escultures, pintures i tapissos de tota la trajectòria de Miró: dels famosos estels a l'antipintura, quadres més polítics com la sèrie "L'esperança del condemnat a mort" inspirat en Salvador Puig Antich o tantes obres que recorden el vincle constant de l'artista amb la terra. En acabar la visita i els parlaments vindria el moment del networking amb un sopar còctel de la mà de Palau Catering, sempre fidel a la Festibity.

Descarrega el llistat d'assistentsComparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02