Created on Wednesday, 22 Feb 2017 17:23:16

Dimarts 21 de febrer, UPCnet va ser guardonada amb el "V Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Conciliació i Temps" de l'Ajuntament de Barcelona, com a reconeixement al programa d'iniciatives People First! que estem duent a terme tant a UPCnet com a IThinkUPC amb l'objectiu de facilitar el desenvolupament professional i personal de les persones de les dues empreses.

Entre les mesures posades en marxa dins del nostre programa People First! hi ha la jornada intensiva durant totes les vacances escolars, jornada intensiva tots els divendres de l’any, flexibilitat horària d’entrada i sortida, còmput setmanal i mensual de la jornada de treball i el teletreball. També hem ampliat el permís de maternitat (set dies més) i paternitat (tres dies més).

El Director General d’UPCnet i IThinkUPC, Josep Maria Ciervo, va ser l'encarregat de recollir el guardó, juntament amb Marina Ruiz, Directora de Corporate Services, i Carme Ortolà, cap de Recursos Humans. Josep Maria Ciervo va destacar que "per a nosaltres, la flexibilitat que oferim als nostres empleats és sinònim de compromís i responsabilitat".

Aquest Premi pretén reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat de Barcelona que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social. L'acte del lliurament del Premi va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que va dir: “És una alegria constatar que cada any són més les empreses que aposten per la conciliació i la coresponsabilitat, i també constatar que, cada cop més, les mesures que s’apliquen s’ajusten a les necessitats de les dones i dels homes. Fins i tot van més enllà del que marca la llei i els convenis col·lectius, que molts cops són insuficients”Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02