Created on Tuesday, 28 Feb 2017 13:11:19

Una de les activitats més esperades de la FiberSecurity ha estat conèixer l'Egara, el Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell, el passat 31 de gener amb els patrocinadors de la Festibity 2016. 

La degana de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB), Núria Castell, i el president de FIB Alumni, Albert Herrero, van acompanyar als convidats de Cisco, E-tic, HPE, IBM, Itteria i Telefónica en una visita feta a mida per la Festibity. Un coffee-networking va ser l'escenari de l'acte de benvinguda que la comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació va organitzar pels nostres patrocinadors. A la rebuda vam comptar amb diversos comandaments de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PGME), concretament el Comissari Cap de la Comissaria General de Mobilitat, l’Intendent Cap de la Divisió Tècnica de Planificació i Seguretat i l’Intendent Cap de la Divisió de Sistemes de la Informació Policial.

A més de passejar per les instal·lacions esportives de l'Egara com la piscina on es fan els entrenaments de la unitat aquàtica o el pavelló d'esport, el grup va visitar el museu d'explosius TEDAX i la Brigada Mòbil, unitat especialitzada en l'ordre públic, va fer una exposició del seu equipament. Finalment, una ponència sobre ciberseguretat i els reptes als quals s'enfronten els mossos per mantenir una societat segura, va concloure l'acte. Cal destacar la participació en la xerrada del Cap d'Àrea de Seguretat en Tecnologies de la Informació. 

A causa de l'interès que ha despertat aquesta visita al complex central dels mossos d'esquadra, la Festibity ha inclòs una activitat similar per l'edició 2017 on també hi podran assistir els patrocinadors Silver. Per tots aquells interessats a conèixer el cos de policia, val la pena recordar la jornada de portes obertes que s'organitza anualment, es tracta d'una activitat de caràcter lúdic i familiar que mostra totes les instal·lacions del complex. Des de la Direcció General de la Policia (itpg001@gencat.cat) s'organitzen també visites i xerrades. Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02