Rosa María Rodríguez Curto. VP Service a T-Systems Iberia.

Perfil de LinkedIN  ı Web corporatiu


Què és per tu el talent?

El talent és la font de tota innovació, i en un sector com el de les TIC, l'única eina fiable de supervivència. La cerca del talent és el principal repte de companyies com T-Systems, i per aconseguir-ho necessitem tenir una estructura i mentalitat flexible i dinàmica que ens permeti detectar-ho, potenciar-ho, i incorporar-ho als nostres procediments i solucions.

El talent és font de tota innovació i l'única eina de supervivència. 

Diries que és innat o adquirit?

Sempre he estat de la mentalitat de qui vol, pot. Per tant, el talent es pot aconseguir a força de molt estudi, esforç i passió per al que a un li agrada.

Quines habilitats creus que són més importants en el sector TIC?

És fonamental estar a prop tant a la realitat del món empresarial, d'on podrem detectar les necessitats reals, i quines són les solucions que més s'ajustarien; com intentar anar sempre un pas per endavant per estar al corrent de les tendències del sector i entendre cap a on evolucionen els avanços tecnològics.

El sector TIC ha de detectar les necessitats reals, les solucions que més s'ajusten i intentar anar sempre un pas per endavant.

Quins valors són més importants per vosaltres?

Esforç, superació i passió per al que a un li agrada.

Algun suggeriment per retenir el Talent TIC?

El talent s'aconsegueix retenir en la companyia, incorporant continus reptes que motivin el desenvolupament dels equips i realitzant un pla de carrera individualitzat que aposti per la formació i promoció de l'empleat.

El talent es pot retenir incorporant continus reptes que motivin els equips, s'ha d'apostar per la formació i promoció de l'empleat.

I per gestionar-lo?

Bàsicament fent que se senti valorat i escoltat.

Què destacaries més del teu equip?

La flexibilitat i apertura a la innovació en tots els camps.

Una situació difícil que el teu equip hagi gestionat amb talent…

L'execució de grans projectes de transformació digital amb èxit, sempre requereixen molt de talent treballant en equip. Sempre són situacions difícils i reptadores al mateix temps. Posaria d'exemple el projecte de transformació de l'oficina judicial, que ha estat i continua essent un projecte ambiciós i complex a cada etapa, i ens demana el millor lideratge i la flexibilitat dels nous projectes TIC de transformació.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02