Created on Wednesday, 26 Apr 2017 12:41:02

Google, obtenint informació dels serveis de Google Analytics i Double Click, publica en març del 2016 "The need for mobile speed: How mobile latency impacts publisher revenue". En aquest article publica que “el 53% dels sites mòbils són abandonats si la pàgina triga més de 3 segons en carregar-se", però tanmateix que "3 de cada 4 sites mòbils triguen més de 10 segons en carregar i el temps mig són 19 segons".

Si mirem el temps de càrrega total a Google Analytics o al navegador trobarem coses sorprenents: Amazon triga entre 15 i 45 segons en carregar la web completament, però tanmateix, en el segon dos ja veiem la web i la podem usar. Què ha passat? Podem aprofitar el mateix principi? Com puc mesurar de forma objectiva aquest temps?

En la xerrada s'exposarà el model RAIL de web performance, s'explicaran conceptes com el first meaningful paint i es mostraran eines que permeten mesurar de forma efectiva el rendiment de qualsevol site web des del propi navegador. També es mostraran tècniques de diagnosi i d'optimització.

David Ródenas és enginyer en Informàtica per la UPC a la FIB (2003) i Doctor per la URV (2011). Té més de 15 anys d'experiència en el sector i més de 8 en formació. Va començar a programar fa quasi 30 anys, i per això li ha donat molta importància a la formació contínua. Durant l'etapa professional va començar a dirigir els aspectes tècnics dels projectes, guiant i formant als seus equips, i a poc a poc s'ha anat convertint en un referent sobre les bones pràctiques i les eines actuals que ajuden a millorar la productivitat i qualitat.

Actualment és Freelance Arquitecte de Front i Back End, Vicedegà de Desenvolupament Professional del Col·legi d'Enginyería Informàtica i membre actiu de múltiples meetups. En l'entorn dels meetups té una dita: "si has après quelcom interessant, surt i explica-ho". A més de la vessant tecnològica està seguint molt de prop com la comunitat de programadors global comença a definir el que és un professional en informàtica.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 4 de maig a les 19.00h, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC, c/Jordi Girona, 1-3, Barcelona).

Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02