Jenkins és la plataforma d'integració continua de codi obert més usada al món del desenvolupament de software. Un dels usos més freqüents és d'automatitzar les proves i l'anàlisi de la qualitat del codi. En aquesta sessió explicarem perquè l'ús de Jenkins dóna gran valor als equips àgils, i com els serveis de la plataforma Cloubees permeten multiplicar la potència de les proves automatitzades executant-les en múltiples navegadors i sistemes operatius en paral·lel.

En Guillem Hernández ha estat treballant en l'enginyeria de software durant 8 anys i la gestió dels equips de desenvolupament de software, específicament amb enginyers de control de qualitat de software. Actualment treballa a ITNove com a consultor de DevOps, CI, CD i gestió del projectes de software. En Guillem és també el coorganitzador del Barcelona Jenkins Meetup i té una passió per a tota l'automatització de processos i de qualitat del software.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de juny a les 19.00h, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC, c/Jordi Girona, 1-3, Barcelona). 

Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02