You are here

Jenkins és la plataforma d'integració continua de codi obert més usada al món del desenvolupament de software. Un dels usos més freqüents és d'automatitzar les proves i l'anàlisi de la qualitat del codi. En aquesta sessió explicarem perquè l'ús de Jenkins dóna gran valor als equips àgils, i com els serveis de la plataforma Cloubees permeten multiplicar la potència de les proves automatitzades executant-les en múltiples navegadors i sistemes operatius en paral·lel.

En Guillem Hernández ha estat treballant en l'enginyeria de software durant 8 anys i la gestió dels equips de desenvolupament de software, específicament amb enginyers de control de qualitat de software. Actualment treballa a ITNove com a consultor de DevOps, CI, CD i gestió del projectes de software. En Guillem és també el coorganitzador del Barcelona Jenkins Meetup i té una passió per a tota l'automatització de processos i de qualitat del software.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de juny a les 19.00h, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC, c/Jordi Girona, 1-3, Barcelona). 

Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02