Núria Jordi. Responsable d'Enginyeria Prevenda per Global Virtual Sales EMEAR per CISCO.

Perfil de LinkedIN Núria Jordi   ı  Web corporatiu


Què és per tu el talent?

El talent per mi és la capacitat d'actuar enfront de les situacions, de desenvolupament, d'aprenentatge i de relacionar-se amb els altres. 

Diries que és innat o adquirit?

Crec que és adquirit. Tot i poder semblar innat en algunes persones, les experiències viscudes, l'educació i la seva actitud han ajudat a desenvolupar el talent de forma natural. I per aquells que vulguin desenvolupar-lo, si realment s'ho proposen i actuen en conseqüència, podran anar adquirint-lo. Amb motivació i com no, amb acció, tothom pot tenir talent. Tenim el potencial, l'hem de treballar.

Qui realment s'ho proposa pot adquirir el talent. Amb motivació, i com no, amb acció, tothom pot tenir talent. Tenim el potencial, l'hem de treballar.

Quines habilitats creus que són més importantes en el sector TIC?

Canvia en funció dels diferents rols que hi ha ens les TIC, però havent desenvolupat la meva carrera professional en la formació als inicis i en vendes, considero que la comunicació és clau. També és molt important la innovació, pensar "out of the box" i l'adaptació als canvis. Estem en un sector en constant evolució, estar obert a proposar o explorar noves idees és sinònim d'èxit. I com a últim i no menys important, el treball en equip.

Quins valors són més importants per a vosaltres?

Honestedat, hem de poder confiar amb la gent amb qui treballem. El treball en equip, difícilment aconseguirem els nostres objectius si treballem sols. Innovació, ja que l'única constant és el canvi. Coratge, per no tenir por a provar, a suggerir, a qüestionar i per tant aprendre i créixer.

S'ha de saber com treballar en equip, difícilment aconseguirem els nostres objectius si treballem sols.

Algun suggeriment per retenir el Talent TIC?

Mantenir la innovació i el dinamisme del sector TIC, potenciar el reconeixement a les persones i equips, donar autonomia i demostrar l'impacte i la contribució del nostre treball. Crec que és una bona combinació per mantenir la motivació en els equips i el desenvolupament individual.

I per gestionar-lo?

Escoltar i estar al costat del teu equip. Som persones i necessitem persones al nostre voltant, no només en l'àmbit personal, també en el professional. Entendre les dificultats i veure com podem contribuir/ajudar, així com entendre les necessitats i ajudar al desenvolupament individual i d'equip.  Una part important en la gestió o lideratge d'equips és el "coaching", ajudar al fet que cadascú trobi el seu camí i acompanyar-lo. I no pensar que una actuació puntual és suficient, és un treball del dia a dia.

El coaching és una part important en la gestió i lideratge d'equips, ajudar al fet que cadascú trobi el seu camí i saber com acompanyar-lo.

Què destacaries més del teu equip?

Les persones, tinc la sort de treballar amb unes persones i professionals excel·lents. Com a equip, l'actitud davant de les situacions i reptes que ens plantegem, la motivació, la proactivitat, el treball en equip i el dinamisme. Tinc la sort d'estar en una empresa on la motivació i les ganes d'innovar estan molt presents.

L'actitud de l'equip davant les situacions i reptes que es plantegen, la motivació, la proactivitat, i el dinamisme.

Una situació difícil que el teu equip hagi gestionat amb talent?

N'hi ha moltes. Comentaré una recent que ve donada pel tipus d'organització en què treballo i que a més s'ha resolt gràcies a l'ús de la tecnologia. Actualment, estic en un equip global i lidero un equip distribuït en diferents països d'Europa i Àfrica. Ens trobàvem amb la dificultat de compartir informació dins de l'equip global i poder aprofitar "best practices" per potenciar l'adopció de noves solucions, ja que cada país té les seves necessitats i tipus de clients. La solució ha estat un treball d'equip on hem creat una sèrie de vídeos on s'explica quina iniciativa s'ha fet, com s'ha implementat i els resultats obtinguts. Al ser un equip distribuït, hem utilitzat telepresència i altres eines de col·laboració de Cisco, per poder crear un missatge unificat i que sigui fàcilment digerible per a tothom. Gràcies a aquesta iniciativa, podem compartir d'una manera fàcil entre els diferents equips aquelles iniciatives amb més impacte i poder replicar-les o ajustar-les a cadascun del país. Ho hem ampliat també per explicar casos d'èxit sense haver de generar noves reunions i que cadascú pugui consumir allò que més li encaixa en cada moment.  

 Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02