Created on Thursday, 15 Jun 2017 12:00:48

Com a assessor econòmic en cap del Fòrum Econòmic Mundial, Xavier Sala i Martin coneix d’a prop el cas de milers d’empreses, ha pogut analitzar els seus èxits i fracassos, la seva capacitat innovadora, el seu talent. De tots aquests casos a la Festibity en va triar 4 per il·lustrar-nos el que ell considera que són les 7 claus de la innovació.

La capacitat de Nespresso per innovar sense matar el seu core business, el cas de ZARA que va desafiar la majoria per atrevir-se a trencar una tradició no escrita o IKEA que va trobar la manera de revolucionar la venda de mobles son alguns dels exemples que trobarem a la ponència del Xavier Sala i Martí a la 15a Festibity.

I què tenen en comú aquests casos? Doncs la seva actitud davant l’entorn. Per innovar fa falta certa actitud davant el nostre entorn. Un caràcter que es pot construir si seguim les 7 claus de l'economista: tenir curiositat, ser observador, connectar idees, abraçar el canvi, buscar sempre noves perspectives, implementar i experimentar.

Sense intentar vendre la fórmula perfecta, Xavier Sala i Martín aconsegueix motivar l’audiència a treballar amb coses diferents, a fer-se noves preguntes, a escoltar diferents punts de vista. En definitiva, a trobar el seu propi camí cap a la innovació.

 Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02