You are here

Created on Friday, 16 Jun 2017 09:50:58

Les idees que sorgeixin durant la jornada hauran de donar solucions que es puguin aplicar en tres entorns diferents: ciutats, territori i polígons industrials.

El concurs SmartCat Challenge segueix el seu procés amb el segon ideathon, que buscarà solucions smart a problemes de mobilitat en tres entorns diferents: ciutats, territori i polígons industrials. En la jornada, els participants presentaran les seves idees i treballaran en equip amb el suport d’expert. També tindran l’oportunitat de fer networking. Els participants hauran de donar resposta a diferents reptes, entre els que hi ha:

  • Gestionar l’aparcament a la via pública: el flux de cotxes i l’estacionament correcte.
  • Reduir el nombre de vehicles privats als centres de les ciutats.
  • Millorar el transport sostenible i públic, en especial en entorns extra urbans.
  • Millorar la informació i gestió del trànsit i aparcament de vehicles pesats, en especial en entorns industrials com els polígons.

La jornada es farà el proper 1 de juliol a l’edifici Nodus del polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès

 

Solucions intel·ligents a problemes reals

L’SmartCAT Challenge és una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya que vol donar resposta a problemes reals a partir de la tecnologia smart. Tant aquest ideathon com el que es va celebrar el passat 9 de juny, dedicat a la inclusió social, són l’inici d’un procés de quatre mesos en el que tots els participants tindran accés a la plataforma d’incubació online de Smart City Hack. A més tindran l’ajuda de mentors i de recursos tecnològics que els guiaran per poder tirar endavant els seus projectes. Els millors projectes podran realitzar una prova pilot en el marc del Catalonia SmartLab.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02