Created on Friday, 16 Jun 2017 09:50:58

Les idees que sorgeixin durant la jornada hauran de donar solucions que es puguin aplicar en tres entorns diferents: ciutats, territori i polígons industrials.

El concurs SmartCat Challenge segueix el seu procés amb el segon ideathon, que buscarà solucions smart a problemes de mobilitat en tres entorns diferents: ciutats, territori i polígons industrials. En la jornada, els participants presentaran les seves idees i treballaran en equip amb el suport d’expert. També tindran l’oportunitat de fer networking. Els participants hauran de donar resposta a diferents reptes, entre els que hi ha:

  • Gestionar l’aparcament a la via pública: el flux de cotxes i l’estacionament correcte.
  • Reduir el nombre de vehicles privats als centres de les ciutats.
  • Millorar el transport sostenible i públic, en especial en entorns extra urbans.
  • Millorar la informació i gestió del trànsit i aparcament de vehicles pesats, en especial en entorns industrials com els polígons.

La jornada es farà el proper 1 de juliol a l’edifici Nodus del polígon industrial Can Salvatella de Barberà del Vallès

 

Solucions intel·ligents a problemes reals

L’SmartCAT Challenge és una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya que vol donar resposta a problemes reals a partir de la tecnologia smart. Tant aquest ideathon com el que es va celebrar el passat 9 de juny, dedicat a la inclusió social, són l’inici d’un procés de quatre mesos en el que tots els participants tindran accés a la plataforma d’incubació online de Smart City Hack. A més tindran l’ajuda de mentors i de recursos tecnològics que els guiaran per poder tirar endavant els seus projectes. Els millors projectes podran realitzar una prova pilot en el marc del Catalonia SmartLab.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02