Cisco ha anunciat una nova generació de servidors i de programari que amplia la seva innovadora plataforma de computació unificada Cisco Unified Computing System (UCS), convertida ja en pilar bàsic dels centres de dades més avançades amb més de 60.000 clients actius a escala global.

La nova generació Cisco UCS M5 -la cinquena en la història de UCS- incrementa el rendiment i la simplicitat de la computació unificada en benefici de les càrregues de treball intensives en dades, aplicacions en l'extrem de la xarxa i arquitectures d'aplicacions distribuïdes per facilitar la transformació digital de les organitzacions. Eficiència i versatilitat mitjançant aquesta innovadora arquitectura unificada i en col·laboració amb destacats partners tecnològics, Cisco ofereix un complet sistema pel Data Center amb un model operatiu més eficient.

Els clients de Cisco UCS han obtingut ja un gran valor del sistema, incloent una reducció de costos de gestió de fins al 63 per cent i un desplegament de nous serveis d'aplicacions fins a un 83 per cent més ràpid. Dissenyats amb els nous processadors Intel® Xeon® Scalable, els sistemes Cisco UCS M5 poden suportar un major nombre de càrregues de treball en estar equipats amb el doble de capacitat de memòria i proporcionar fins a un 86 per cent de major rendiment enfront de la generació anterior. Això és especialment important per a les càrregues de treball intensives en dades com l'analítica en temps real i la computació “en memòria”. 

La família M5 reforça així el lideratge dels sistemes Cisco UCS en rendiment d'aplicacions -amb sis rècords mundials sobre una gran varietat de càrregues de treball- i ofereix la major densitat de GPU en servidors blade del mercat per incrementar encara més la seva eficiència.

 Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02