You are here

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha presentat els resultats del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017, una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector TIC a Catalunya.

A través d’enquestes a més de mil empreses (part quantitativa de l’estudi) , i entrevistes a líders d’opinió i focus grups (part qualitativa de l’estudi) el sector el Cercle Tecnològic de Catalunya realitza, per novè any consecutiu, una anàlisi prospectiva de les tendències de futur i una proposta de recomanacions i full de ruta pels actors tecnològics catalans.

El Baròmetre reconeix la transversalitat de les TIC en el conjunt de l’economia i la necessitat i voluntat de digitalització dels processos de negoci.

Així, es comença a manifestar un escenari on la frontera entre la oferta i la demanda es troba desdibuixada: les empreses treballen cada vegada més com a empreses tecnològiques i, amb la seva aportació de valor cap a una societat intensament digitalitzada, podria ser difícil distingir què és una empresa tecnològica i què no ho és. Amb la transformació digital, la cadena de valor estarà més vinculada al negoci de cada empresa. L'oferta haurà d'aportar coneixement i valor a la demanda per poder continuar creixent.

A més a més, el Baròmetre es fa ressò dels principals obstacles al sector tecnològic català: la manca de demanda innovadora i de finançament privat.Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02