Created on Thursday, 21 Sep 2017 11:29:20

Josep Fernández Ruzafa, premiat el 2016 amb la Menció FIB per la seva tasca a la facultat, és el nou degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona de la UPC i vicepresident de FIB Alumni, entitat promotora de la Festibity junt a la mateixa facultat. El doctor especialitzat en robòtica i enginyeria biomèdica, va prendre el càrrec el passat juny prenent el relleu a la Núria Castell, degana de la FIB durant els darrers 7 anys.

Trajectòria del degà

Doctor en Informàtica per la UPC (1998) i llicenciat en Informàtica a la FIB (promoció 1984-1989) per la mateixa Universitat, Josep Fernández és professor titular d’universitat al Departament d’Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial. Anteriorment a la seva elecció com a degà, Josep Fernández ha estat vicedegà de Promoció i Comunicació de la FIB (2007-2014), així com cap de secció del departament al qual està vinculat (2003-2007). 

Com a professor, imparteix docència a la FIB des del 1989, concretament en el grau en Enginyeria Informàtica i en els àmbits dels sistemes digitals, les interfícies de computadors, els sistemes incrustats, la robòtica i la visió per computador. També és professor d’innovació docent del màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UPC. 

Membre de Grup de Recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes (GRINS), desenvolupa la seva activitat científica en els camps de la robòtica assistencial, la robòtica mèdica, els sistemes de percepció i els laboratoris on-line (remots). Com a investigador, també forma part del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

L'equip del deganat de la FIB

L'equip que l'acompanya està format, majoritàriament, per membres del deganat actual, com ara René Alquézar, que seguirà com a cap d'Estudis; Gemma Sesé, com a cap d'Estudis de la Fase Inicial; Enric Xavier Martín, com a vicedegà de Promoció i Comunicació; Roser Rius, com a vicedegana de Qualitat, i Maria Teresa Abad, que passaria a ser vicegana d’Estudiantat. Al deganat s'afegeixen Daniel Jiménez com a vicedegà d'Estudis de Postgrau i Montserrat Maureso com a secretària acadèmica. També formen part de la candidatura i de l’equip actual Carme Murillo, cap del Serveis de Gestió i Suport de la FIB; José Manuel Diéguez, cap d’Àrea de Suport a la Presa de Decisions, i Rosa María Martín, cap dels Serveis de l’inLab FIB. 
 Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02