You are here

La tradicional trobada de patrocinadors de la Festibity, celebrada ahir a la botiga TESLA de Barcelona, ha donat el tret de sortida a l’edició 2018, la MobiliTI! Que tindrà lloc el 19 de juny al TNC-Teatre Nacional de Catalunya.

Prop de 40 professionals i màxims representants d’empreses i entitats tan rellevants per al sector TIC com Altran, CISCO, Dell - Intel, DXC, Etic, Indra, Ithink UPC, Itteria, Indra, Telefonica, T-Systems, Nae, NetApp, Oracle, SAP, el CTTI o l'IMI, es van deixar captivar per la tecnologia i disseny de TESLA. Tots ells acompanyats pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i el president de FIB Alumni, entre d'altres.

Un networking animat amb la prospecció de conduir una d’aquestes joies a les instal·lacions de l’Hospitalet, va rebre amb calidesa la noticia: La propera Festibity tractarà sobre mobilitat i automoció.

L’interès, curiositat, dubtes i passions que aixeca aquesta temàtica són indubtables i és que moure’s, en aquesta societat, és quasi com respirar. Invertim diners, temps i humor en desplaçar-nos, qualsevol petit canvi en aquest àmbit implica grans efectes a les nostres vides. Imaginem doncs, tota una revolució com la que estem començant a viure: conducció automàtica, car sharing, vehicles elèctrics o híbrids cada cop més presents, cotxes i ciutats smart!

Us esperem el proper 19 de juny al Teatre Nacional de Catalunya per, amb la MobiliTI, conèixer plegats el nostre futur!



Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02