Created on Monday, 29 Jan 2018 10:47:51

La tradicional trobada de patrocinadors de la Festibity, celebrada ahir a la botiga TESLA de Barcelona, ha donat el tret de sortida a l’edició 2018, la MobiliTI! Que tindrà lloc el 19 de juny al TNC-Teatre Nacional de Catalunya.

Prop de 40 professionals i màxims representants d’empreses i entitats tan rellevants per al sector TIC com Altran, CISCO, Dell - Intel, DXC, Etic, Indra, Ithink UPC, Itteria, Indra, Telefonica, T-Systems, Nae, NetApp, Oracle, SAP, el CTTI o l'IMI, es van deixar captivar per la tecnologia i disseny de TESLA. Tots ells acompanyats pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el degà de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i el president de FIB Alumni, entre d'altres.

Un networking animat amb la prospecció de conduir una d’aquestes joies a les instal·lacions de l’Hospitalet, va rebre amb calidesa la noticia: La propera Festibity tractarà sobre mobilitat i automoció.

L’interès, curiositat, dubtes i passions que aixeca aquesta temàtica són indubtables i és que moure’s, en aquesta societat, és quasi com respirar. Invertim diners, temps i humor en desplaçar-nos, qualsevol petit canvi en aquest àmbit implica grans efectes a les nostres vides. Imaginem doncs, tota una revolució com la que estem començant a viure: conducció automàtica, car sharing, vehicles elèctrics o híbrids cada cop més presents, cotxes i ciutats smart!

Us esperem el proper 19 de juny al Teatre Nacional de Catalunya per, amb la MobiliTI, conèixer plegats el nostre futur!Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02