Created on Monday, 29 Jan 2018 12:10:24
Oracle ha presentat els nous serveis de la seva Plataforma Empresarial per a Analítica i Big Data, que ofereixen una millora de la integració, gestió i explotació de les dades per a tots els usuaris de l’organització gràcies a la IA.
 
Actualment, la utilització i l’aplec que les empreses duen a terme de la tecnologia està avui en dia tan estandarditzat que l’única manera que tenen les companyies de diferenciar enfront de la seva competència és a través de les dades i l’ús que d’aquests puguin dur a terme. Una mica del que s’ha adonat Oracle, i que ha portat a l’empresa a fer una sèrie de millores i innovacions en el seu serveis de programari.
 
En aquest sentit, la multinacional ha presentat avui les actualitzacions que l’empresa ha realitzat sobre el seu programari Oracle Big Data Platform Cloud. Unes millores que estan encaminades brindar capacitats crítiques essencials per als projectes de Big Data i que permetrà als usuaris finals simplificar i accelerar els resultats empresarials basats en dades. Avui dia, els projectes de Big Data són fonamentals per a la innovació, encara que poden ser difícils d’executar, però a través de les noves possibilitats que els serveis integrals d’aquesta plataforma proporcionen, la companyia pretén ajudar a simplificar i administrar més fàcilment tot el cicle de vida de les dades.
 
Enfront de l’analítica tradicional, que es limitava a oferir una sèrie d’informes associats a una àrea concreta de negoci o una aplicació en concret, el Big Data ha de contribuir a tractar totes les dades de l’empresa de manera intel·ligent i integrada.


Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02