Created on Monday, 19 Feb 2018 10:06:49

S’ha assimilat economia col·laborativa per descriure un conjunt d’empreses emergents o noves empreses (start-ups) i models de negoci. L’economia col·laborativa ha vingut per quedar-se, és inevitable, és una oportunitat ... Però què és l’anomenada economia col·laborativa? Perquè és inevitable? Perquè és una oportunitat?

El fenomen de l’economia col·laborativa comporta un debat plural i alhora polaritzat. Proposem una sessió de conceptes, per aprendre a mirar i llegir la societat en xarxa i connectada; una societat i economia en procés de transformació digital.

 

Gemma Domènech és assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Actualment assessorant al Secretari d’Empresa i Competitivitat en l’àmbit de l’economia col·laborativa. També és col·laboradora externa del Màster IT+IP de la Facultat de Dret d’ESADE, impartint sessions sobre Mercat i Regulació de les comunicacions electròniques.

Anteriorment havia estat Directora General Serveis de Comunicació Audiovisual del Departament de Cultura i Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Serveis jurídics i relacions internacionals al Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Tècnic especialitzat en matèria de mercat interior europeu i dret de la competència, al Patronat Català Pro Europa.

 

El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de març a les 19.00h, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC, c/Jordi Girona, 1-3, Barcelona).
Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.

 

Informació i inscripcions: https://www.fibalumni.net/content/economia-col%C2%B7laborativa-i-transfo...Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02