You are here

S’ha assimilat economia col·laborativa per descriure un conjunt d’empreses emergents o noves empreses (start-ups) i models de negoci. L’economia col·laborativa ha vingut per quedar-se, és inevitable, és una oportunitat ... Però què és l’anomenada economia col·laborativa? Perquè és inevitable? Perquè és una oportunitat?

El fenomen de l’economia col·laborativa comporta un debat plural i alhora polaritzat. Proposem una sessió de conceptes, per aprendre a mirar i llegir la societat en xarxa i connectada; una societat i economia en procés de transformació digital.

 

Gemma Domènech és assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya. Actualment assessorant al Secretari d’Empresa i Competitivitat en l’àmbit de l’economia col·laborativa. També és col·laboradora externa del Màster IT+IP de la Facultat de Dret d’ESADE, impartint sessions sobre Mercat i Regulació de les comunicacions electròniques.

Anteriorment havia estat Directora General Serveis de Comunicació Audiovisual del Departament de Cultura i Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Serveis jurídics i relacions internacionals al Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Tècnic especialitzat en matèria de mercat interior europeu i dret de la competència, al Patronat Català Pro Europa.

 

El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de març a les 19.00h, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC, c/Jordi Girona, 1-3, Barcelona).
Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.

 

Informació i inscripcions: https://www.fibalumni.net/content/economia-col%C2%B7laborativa-i-transfo...Comparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02