Created on Tuesday, 13 Mar 2018 13:13:26

El dimecres 14 de març tindrà lloc la cerimònia de lliurament dels Factories of the Future Awards, organitzats per Advanced Factories Expo & Congress amb l'objectiu de reconèixer el treball, el lideratge i la transformació d'aquelles empreses que aposten per la innovació i s'adapten a la nova era de la indústria 4.0.

La proposta treballada per IThinkUPC: SAFEPRES (Sistema d'Anàlisi de Fallades per a la Supervisió Específica de la Bomba de Pressió Auxiliar) ha estat seleccionada com a finalista en la categoria de "Millor projecte d'innovació". UPCnet va presentar una experiència real en la implantació de tècniques innovadores de monitoratge intel·ligent de premses d'estampació en calent fabricades per Loire Gestamp, projecte realitzat en col·laboració amb el grup de recerca de la UPC MCIA Research Center (Motion Control & Industrial Applications) i basat en la plataforma IIoT MIIMETIQ de Nexiona.

Els Factories of the Future Awards s'emmarquen en la celebració de la segona edició de la fira d'innovació, automatització i indústria 4.0 Advanced Factories 2018, que tindrà lloc del 13 al 15 de març al CCIB de Barcelona. En aquesta fira es presentaran els últims avenços en màquina-eina, robòtica, automatització industrial i totes les tecnologies de la indústria 4.0.

IThinkUPC serà a l’estand B129 amb el seu partner Nexiona compartint tots els detalls del seu projecte finalista i mostrant la seva solució de monitoratge intel·ligent multivariable Stela.

La trobada Advanced Factories reunirà a Barcelona més de 9.000 professionals de 25 països interessats en solucions per desenvolupar les fàbriques del futur. Per a això, l'esdeveniment posarà a la seva disposició més de 200 expositors i també una completa agenda de conferències realitzades per 170 speakers internacionals.

Font original de la notícia: https://www.ithinkupc.com/blog/finalistes-dels-factories-of-the-future-a...

 Comparteix això:

17 de novembre de 2023

UPCTalk!

17 de novembre - Trobada exclusiva partners Prèmium amb el rector de la UPC!

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02