Created on Friday, 06 Apr 2018 10:14:41

Jose Cabré i Joan Carles Gil, professors del Departament d’Organització d’Empreses es complauen a convidar-vos al cicle de Conferències/Debat.

Timo Buetefisch va néixer a Alemanya fa 43 anys i des de fa 14 anys viu a Barcelona. Abans d'assentar-se a la capital catalana va estar vivint a la seva Alemanya natal, a París, Buenos Aires, Grècia i Suïssa. Emprenedor per naturalesa, porta una dècada liderant l'empresa Cooltra, que ell mateix va fundar, treballant per aconseguir posicionar-se com a empresa líder en solucions de mobilitat sobre dues rodes.

Cooltra és una de les referències bàsiques en l'àmbit del lloguer de motocicletes a Europa, amb una flota de més de 10.000 vehicles. Vindrà a parlar a la UPC del seu model de negoci, del seu innovador servei de lloguer urbà de motocicletes elèctriques eCooltra.

Tot va venir per un problema que en Timo va tenir amb la seva moto. La va haver de deixar al taller molt més temps del desitjat, per la qual cosa necessitava una solució. Aquesta solució era la de llogar una moto per un temps, però realment li va costar trobar un lloc on llogar-la, no sabia on dirigir-se. Va començar a analitzar el mercat i es va adonar que era una molt bona oportunitat de negoci (La mobilitat a Barcelona està basada en la moto des de fa molt temps).

Dia: Dilluns 9 d’abril 12.00 h.

Lloc: Sala Auditori, Edifici Vèrtex

Notícia original: https://www.fib.upc.edu/ca/noticies/conferencia-ecooltra-una-solucio-de-...Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02