IThinkUPC serà presents a la pròxima edició de la Biennal Espanyola de Màquina-Eina – BeDigital 2018 que se celebrarà del 28 de maig a l'1 de juny a Bilbao. Concretament, serem a l'estand del nostre partner NEXIONA (Pabelló 4 / B-49) per compartir les nostres experiències reals en dos projectes d'Indústria 4.0 rellevants: Data-Driven Steel 4.0 i SAFEPRES:

  • D'una banda, el programa Data-Driven Steel 4.0, consistent en 5 projectes d'Indústria 4.0 desplegats simultàniament en CELSA Group, ha sigut seleccionat com a finalista del Premi Indústria 4.0, organitzat per La Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya.
  • El projecte SAFEPRES, desenvolupat per a Loire Gestamp, va ser recentment guardonat amb el premi al millor projecte de recerca en indústria 4.0 dels Factories of the Future Awards 2018. 

La Biennal Espanyola de Màquina Eina (BIEMH) és el major esdeveniment sobre Fabricació Avançada i Indústria 4.0 d'Espanya i en la seva trentena edició presenta BeDIGITAL, un nou espai on poder mostrar solucions i eines 4.0 a totes aquelles indústries que desitgin pujar al tren de la revolució digital en el seu sector.

Si estàs interessat en assistir a la BIEMH-BeDIGITAL, pots aconseguir una invitació gratuïta, cortesia del partner d'IThinkUPC, NEXIONA, mitjançant aquest enllaç

Notícia original: https://www.ithinkupc.com/blog/assistirem-a-la-biennal-espanyola-de-la-m...Comparteix això:

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02