Created on Wednesday, 05 Sep 2018 12:10:31

Amazon Web Services (AWS) ha atorgat a IThink UPC la qualificació de Standard Consulting Partner, degut tant a les certificacions tècniques en AWS que han obtingut, com a les referències i volum dels projectes i serveis que estan gestionant.

D’aquesta manera, han passat a formar part de la xarxa de socis d'AWS (APN) i del seu directori de socis.

Amazon Web Services, solucions al núvol

Amazon Web Services és l’empresa del grup Amazon especialitzada a oferir solucions TIC confiables al núvol. Va ser creada el 2006 i en l’actualitat és una de les empreses més innovadores del món. Actualment ofereix serveis d’abast mundial mitjançant 55 zones de disponibilitat, distribuïdes en 18 regions geogràfiques que estan en continua evolució i creixement. A més a més, AWS ofereix més de 90 serveis diferents en tots els àmbits de les TIC. 

IThinkUPC, consultors experts en AWS

Compten amb enginyers certificats per AWS per dissenyar i implementar les arquitectures de serveis en el núvol que millor s’ajusten a les necessitats dels seus clients. Ofereixen consultories especialitzades de migració al núvol, desenvolupament d’aplicacions, serveis gestionats, gestió de la seguretat, etc.

La qualificació com a Consulting Partners d’AWS i l'experiència en la implantació de solucions d’AWS en clients rellevants, avalen la seva capacitat de transformar els negocis mitjançant els serveis en el núvol d'AWS.

Notícia original: https://www.ithinkupc.com/blog/som-amazon-web-services-consulting-partnersComparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02