You are here

Created on Wednesday, 05 Sep 2018 12:10:31

Amazon Web Services (AWS) ha atorgat a IThink UPC la qualificació de Standard Consulting Partner, degut tant a les certificacions tècniques en AWS que han obtingut, com a les referències i volum dels projectes i serveis que estan gestionant.

D’aquesta manera, han passat a formar part de la xarxa de socis d'AWS (APN) i del seu directori de socis.

Amazon Web Services, solucions al núvol

Amazon Web Services és l’empresa del grup Amazon especialitzada a oferir solucions TIC confiables al núvol. Va ser creada el 2006 i en l’actualitat és una de les empreses més innovadores del món. Actualment ofereix serveis d’abast mundial mitjançant 55 zones de disponibilitat, distribuïdes en 18 regions geogràfiques que estan en continua evolució i creixement. A més a més, AWS ofereix més de 90 serveis diferents en tots els àmbits de les TIC. 

IThinkUPC, consultors experts en AWS

Compten amb enginyers certificats per AWS per dissenyar i implementar les arquitectures de serveis en el núvol que millor s’ajusten a les necessitats dels seus clients. Ofereixen consultories especialitzades de migració al núvol, desenvolupament d’aplicacions, serveis gestionats, gestió de la seguretat, etc.

La qualificació com a Consulting Partners d’AWS i l'experiència en la implantació de solucions d’AWS en clients rellevants, avalen la seva capacitat de transformar els negocis mitjançant els serveis en el núvol d'AWS.

Notícia original: https://www.ithinkupc.com/blog/som-amazon-web-services-consulting-partnersComparteix això:

Esdeveniment

19 de Juny de 2018

16a edició de la Festibity
Dimarts 19 de Juny 2018
Teatre Nacional de Catalunya

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

           

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02