Created on Wednesday, 10 Oct 2018 09:57:31

iThinkUPC ha estat seleccionat pel jurat de l'IoT Solutions World Congress 2018 per ser presents a la seva àrea de testbeds, un espai cedit per l'organització per demostrar les solucions tecnològiques més avançades del moment.

Aquest any, l'àrea de testbeds aglutinarà deu projectes innovadors basats en el desplegament de la Internet of Things (IoT) i l'aplicació de tècniques d'intel·ligència artificial, per tal de resoldre problemes concrets que apareixen en les indústries de diferents sectors.

En el seu testbed realitzaran una demostració d'un dels projectes (POWER-EAF) que conformen la iniciativa Data-Driven Steel 4.0, el programa d'Indústria 4.0 de CELSA Group que han desenvolupat en col·laboració amb el grup de recerca de la UPC MCIA Research Center, que es recolza en la plataforma IoT MIIMETIQ de NEXIONA i que recentment va ser guardonat amb un accèssit del Premi Indústria 4.0. 

Aquesta iniciativa combina tècniques de recollida i tractament massiu de senyals de la planta, depuració, anàlisi avançat de dades i processament avançat de senyal. Tot això per a la generació i selecció d'indicadors que caracteritzen el problema a resoldre i el desenvolupament de models de diagnòstic i pronòstic de la seva evolució, mitjançant l'ocupació de tècniques basades en intel·ligència artificial.

L'IoT Solutions World Congress 2018 tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La seva àrea de testbeds estarà ubicada al pavelló 2, nivell 0 i iThinkUPC comptarà amb l'espai TB3.Comparteix això:

20 de juny 2023

20a edició de la Festibity
20 de juny 2023

#20anys

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

       

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02